Top50 Glas publike

Zabava uz prenosivi projektor Nebula Mars

Najverovatnije ste čuli za Anker kinesku kompaniju koja pravi prenosive USB baterije koja je lansirala Eufy smart home brend i Zolo liniju slušalica. Nova stvar koju je Anker lansirao je prenosivi projektor pod imenom Nebula Mars kao kućnu zabavu koja može da se takmiči sa velikim kompanijama poput LG-ja, Sony-ja i drugih velikih kompanija.

PCPress.rs Image

Nebula Mars je projektor koji se zasniva na DLP-u koji koristi Android sistem KitKat, možete da ga priključite preko HDMI-a na bilo koju spravu, kao što je pametni telefon, tablet pa čak i konzola. Mars koji u sebi ima Android i Wi-Fi može takođe da koristi aplikacije poput Netflix-a, HBO Go-a i ne zahteva neku eksternu spravu. Nebula Mars ne izgleda kao obični projektor, ima oblik kocke i dugmiće za navigaciju i lako se prenosi. Uz Mars se dobija i daljinski upravljač koji vam omogućava da iskoristite opciju koju god hoćete, poput kontrole fokusa i opciju za playback.

Maksimalna rezolucija koju podržava je 1280×800 piksela, a iz kompanija kažu da Mars-ova baterija traje oko tri sata sa izuzetkom ako ga povežete na konzolu preko HDMI-a.

Pročitajte i:  Kako da delite svoj Wi-Fi na Windows 11

Nebula Mars projektor možete da priključite u zid uz pomoć DC adaptera i da ga povežete na zvučnike ili Bluetooth. Projektor ima svoje dualne JBL zvučnike (bežični bluethooth zvučnici) koji su više prilagođeni za manje prostore, poput dnevnog boravka.

Nebula Mars prenosivi projektor je dobra zamena za televizor, odlična ako hoćete da priključite Nintendo Switch, PS4 ili Xbox ili da gledate film sa svojom porodicom i prijateljima. Na Amazonu možete da ga poručite za 599,99 dolara i možete da ga ponesete sa sobom na mesto koje vama odgovara.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,