TrendMicro

Zajednički popust na Vip i Orion ponudu

Uoči predstojećih praznika, dobre vesti za korisnike usluga kompanije Vip mobile i Orion telekom. Realizovana je ekskluzivna saradnja dve telekomunikacione kompanije, po kojoj svi Vip  i Orion korisnici, koji od 24. decembra potpišu nov ili obnove postojeći ugovor, dobijaju vaučer sa po 10% popusta na usluge obe kompanije.

Orion-Vip

Zahvaljujući strateškom partnerstvu, kompanije Vip mobile i Orion telekom, svojim korisnicima su omogućile dodatne uštede pri korišćenju usluga.  Svim korisnicima obe kompanije koji potpišu novi ili obnove postojeći ugovor u bilo kojoj poslovnici oba partnera Vip i Orion poklanjaju vaučer koji omogućava po 10% popusta na određene proizvode i usluge iz ponude.

Ambicija ovog  projekta dve kompanije je da se odgovori se na visoke zahteve tržišta u Srbiji kroz pružanje objedinjene ponude korisnicima koja uključuje mobilnu i fisknu telefoniju, IPTV i internet po tržišno veoma konkurentnim cenama.

Vaučer se u Vipu izdaje isključivo uz potpisivanje ugovora za NOVA tarife, a u Orion telekom-u uz potpisivanje Single, Dual ili Triple paketa. Promotivni period traje do 31.marta naredne godine, a akcija važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Popusti važe 12 meseci od trenutka aktivacije vaučera.

Pročitajte i:  Uz kupovinu Samsung pametnih telefona čeka vas fenomenalan poklon!

· Detaljnije o ponudama i aktiviranju vaučera na www.oriontelekom.rs i www.vipmobile.rs

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,