BIZIT 2022

Pregled Android aplikacija – Zombie Gunship

Ponovo nam preti najezda zombija i opet vi morate da rasparčavate njihova natrula tela i spasavate civile. Nezahvalan posao, nema šta. Ipak, za razliku od mnogih igara u žanru, Zombie Gunship (goo.gl/lhGBxF, 49 MB) ne podrazumeva one to one obračune s neprijateljima, zahvaljujući neuobičajenom twist‑u. Naime, nalazite se za nišanom leteće tvrđave – aviona Lockheed AC‑130, i po zombikama prašite isključivo iz vazduha (sa sigurne udaljenosti).

Zombie Gunship 1.9.3Igru krasi pogled iz ptičje perspektive i realističan prikaz kroz night vision “okular“ (ako ste igrali Call of Duty i slične igre, osećaćete se kao kod kuće). Misije su izuzetno teške i zahtevaju ne samo nemilosrdno nagomilavanje ubistava , zombija, već i oprez kada su civili u pitanju. Jadnici će trčati ka vratima bunkera čiju okolinu branite i morate da vodite računa o kolateralnoj šteti. Odvojite li od života previše civila nivo ćete morati da krenete ispočetka. Ne sme ni mnogo zombija da se ušunja u bunker, što i te kako otežava posao.

Naravno da ni vi niste nimalo bespomoćni u celoj priči. AC‑130 je dobro naoružan pa zombije možete da zasipate gatling mitraljezom kalibra 25 mm, gabaritnijim boforsom (40 mm) ili Howitzer‑om od 105 mm. Između radara i „bljuvača vrućeg olova“ prebacujete se tapom prsta, dok se ciljanje obavlja prevlačenjem nišana po ekranu. Kruženje aviona iznad poprišta bitke je automatizovano i o njemu ne morate da vodite računa.

Pročitajte i:  Dajete Android aplikacijama previše dozvola

Zombie-Gunship-QRPrikupljeni bodovi za vreme misija troše se na kupovinu poboljšanja. Tako se pucama može povećati radijus delovanja, brzina ispaljivanja metaka i razorna moć, možete aktivirati automatske bombe koje štite ulaz u bunker, naručiti upgrade za radar i slično.

(Objavljeno u časopisu connect #34)

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,