Top50 Glas publike

Akcija – kupovinom Office 2013 na poklon Power Bank

Kompanija Microsoft omogućila je svim malim preduzećima sa manje od deset zaposlenih da kupovinom Office Home & Business 2013 paketa priušte Office licencu i olakšaju svoje poslovanje.

office-2013-logoGlavna prednost Office paketa se sastoji u tome što korisnicima omogućava efikasnije upravljanje privatnim i poslovnim obavezama, a kupovinom Office Home & Business 2013 paketa tokom decembra kupci dobijaju i Power Bank uređaj za napajanje koji omogućava punjenje različitih mobilnih uređaja nezavisno od lokacije, navodi se u saopštenju.

Zahvaljujući Office Home & Business 2013 paketu, korisnicima su omogućene različite funkcije koje im pomažu pri postizanju efikasnijih rezultata i produktivnijeg rada. Na taj način, uz pomoć ovog paketa, moguće je obaviti više posla u Word dokumentima poput ubacivanja video zapisa na mreži, otvaranja PDF fajlova, uređivanja sadržaja, slika i dijagrama. Pored toga, novi Excel omogućava konfigurisanje i dizajniranje sadržaja pružajući korisnicima mogućnost za jednostavnije predstavljanje informacije, dok će kreiranje zadivljujućih prezentacija biti još zabavnije zahvaljujući naprednim funkcijama programa PowerPoint.

Takođe, brojne beleške je sada moguće memorisati jednostavnim korišćenjem OneNote programa koji dolazi sa različitim alatkama za crtanje, pisanje rukom i kucanje.  Kada je u pitanju elektronska pošta, program Outlook pomaže u sinhronizovanju obaveza i olakšava upotrebu kalendara kako bi svi planovi korisnika bili sačuvani na jednom mestu. Outlook je od sada takođe automatski povezan sa Microsoft korisničkim nalozima za web poštu što dodatno olakšava organizaciju i deljenje kako privatnih, tako i poslovnih podataka.

Pročitajte i:  Predsednik Microsoft-a - borba protiv klimatskih promena

Office Home & Business 2013 sadrži najnovije Office aplikacije, Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013, OneNote 2013 i Outlook 2013. Uz njega korisnici dobijaju i 7 GB SkyDrive skladišnog prostora i besplatne Office Web aplikacije koje se sinhronizuju sa korisničkim SkyDrive nalogom. Na taj način, korisnici mogu jednostavno mogu pristupiti svojim dokumentima, fotografijama i drugim datotekama i pristupe im sa bilo kog uređaja sa internet konekcijom.

Office Home & Business 2013 paket predstavlja  trajnu licencu koja može biti preneta sa računara na drugi računar. Za više informacija posetite Microsoft stranicu.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,