Reddit-ov pregled pretvara korisnike u trgovačke kartice

Ponovo je sezona rezimea aplikacija, a Reddit ulazi u trenutak sa svojim drugim godišnjim personalizovanim rezimeom. Ove godine, vaš rezime će uključivati automatski generisanu trgovačku karticu koja predstavlja vas i vaše Reddit iskustvo u 2022.

PCPress.rs Image

Kao i drugi rezimei, Reddit sadrži mnogo personalizovanih podataka koji će vam pomoći da razmislite o svojoj godini na platformi. Možda ćete videti stvari kao što su komentar sa najvećim brojem glasova, koliko ste skrolovali izmereno u bananama (pa, ono što Reddit naziva „standardne jedinice banana“), i da li ste u timskoj mački ili timskom psu.

Ali na kraju vašeg rezimea, takođe ćete dobiti „Superpower Reddit sposobnost“ i dodeliti retku, epsku ili legendarnu ocenu na osnovu toga koliko ste Reddit karme zaradili, a sve će se to pojaviti na posebna kartica koja je generisana samo za vas. Što je viši vaš rejting, to je lepša pozadina vaše kartice; „Legendarna“ podloga ima višebojni sjaj na kome zavidim. Vaša kartica će takođe prikazivati stvari kao što su tri zajednice koje ste najviše posećivali i vaše korisničko ime i avatar, a ako želite da podelite svoju karticu bez otkrivanja tačno ko ste, možete da svoje ime i avatar učinite opštim.

Pročitajte i:  Reddit potpisao ugovor sa Google-om o korišćenju sadražaja za treniranje AI modela

Trgovačke karte su pametan obrt na rezimeima koji se mogu podeliti. U ovo doba godine moji društveni fidovi su uvek ispunjeni Spotify Wrapped slikama, a mogao sam da vidim i ove trgovačke kartice kako se dele. Kartice takođe daju korisnicima dobar izgovor da pokažu svoje avatare Reddit-ove Snoo maskote (uključujući NFT avatare, tako da ćete možda videti da neki ljudi pokušavaju da se savijaju).

„Ovo je zabavan, personalizovan način da vam pokažem kako se angažujete na Redditu“, rekao je direktor proizvoda Pali Bhat u intervjuu za The Verge. „Imamo strastvenu zajednicu i strastvenu grupu grupa Redditora koji se okupljaju na različite teme i zaista ga čine ljudskim licem interneta. Reddit-ova funkcija sažetka za 2022. pokreće se u četvrtak na mobilnoj aplikaciji i na desktopu.

Reddit je takođe podelio neke informacije o platformi u celini. Redditori su objavili više od 430 miliona postova, što je povećanje od 14 procenata u odnosu na prošlu godinu i više od 2,5 milijardi komentara, što je 7 procenata više u odnosu na 2021. Post sa najviše glasova bio je ceo snimak ekrana r/place 2022. I najgledaniji zajednica? r/amitheasshole.

Pročitajte i:  Reddit potpisao multi-milionski ugovor za licenciranje sadržaja sa jednom AI kompanijom

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: