BIZIT 23

Apple ponovo zatvara radnje u SAD

Kompanija Apple zatvoriće nedavno otvorene maloprodajne objekte u ukupno 4 američke države, nakon ponovnog porasta broja slučajeva COVID-19, objavio je Bloomberg. Ukupno 11 prodavnica na Floridi, u Arizoni, Severnoj Karolini i Južnoj Kalorini biće privremeno zatvoreno.

apple ponovo zatvara radnje

Dodatni oprez zbog Korona virusa

Apple je u martu zatvorio sve svoje prodavnice izvan kontinentalne Kine u trenutku širenja pandemije Korona virusa. Zatim je sa otvaranjem američkih prodavnica otpočela u maju, a neke od njih i dalje ne posluju po standardnom modelu, već samo po principu beskontaktne kupovine. Prodavnice koje su bile ponovo otvorene vršile su proveru temperature kupaca i zahtevale od njih da nose maske za lice.

Portparol kompanije Apple je objavio da zbog trenutnih uslova i širenja COVID-19 virusa privremeno zatvaraju prodavnice u 4 američke države. Oni prate situacije u svakom trenutku i nadaju se da će se sve uskoro vratiti u normalu. Prodavnice koje će biti zatvorene od 20. juna, uključuju dve na Floridi, dve u Severnoj Karolini, jednu u Južnoj Karolini i 6 u Arizoni.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Google lansira Pixel 8 - 4. oktobra
SBB

Tagovi: