Top50 Glas publike

BenQ uspešno zaključio nastup na ISE sajmu u Amsterdamu

BenQ, vodeći proizvođač DLP projektora, objavio je kako je prošle nedelje uspešno zaključio trodnevni nastup na sajmu ISE u Amsterdamu.

BenQ_ISE01

 

Ovo je šesta godina za redom kako BenQ izlaže na sajmu ISE (Integrated Systems Europe) koji je ove godine zabeležio rekordnu posećenost od gotovo 60 000 posetioca, a namenjen je profesionalnom audio/video tržištu i integrisanim sistemima.

Pod naslovom “Brilijantnost u kvalitetu i dizajnu – globalno vođstvo u inovativnim ekranima” BenQ je ove godine na događaju predstavio svoj, vodeći u industriji, portfolio proizvoda za digitalno reklamiranje kao i rešenja za projekciju za profesionalnu, komercijalnu i edukativnu primenu. Među mnoštvom uzbudljivih inovacija posetioci su mogli videti zamenske objektive, projektor visokog nivoa osvetljenja sa fiksnim objektivom za profesionalnu primenu, kao i BenQove sisteme za prikaz digitalnih reklama – uključujući višedodirni uređaj IL460 kao i uređaje za digitalne reklame specijalizovane za modne radnje, cenovnike u kafićima i promocije.

Među izloženim projektorima pažnju su privlačili PX9710 – profesionalni projektor za instalacije u velikim prostorima i koji nudi najbolje grafičke performanse u XGA rezolucijii na 7700 ANSI lumena, mogućnost korišćenja čak sedam opcionih objektiva i dva zamjenjiva kruga boja za najbolji mogući prikaz, kao i potpuno novi modeli SU917 i MH856UST.

Pročitajte i:  Alienware objavljuje monitor sa stopom osvežavanja od 500Hz

SU917 je prvi BenQov WUXGA projektor fiksnog objektiva i visokog nivoa osvetljenja, dizajniran da ponudi najoštriju sliku i fleksibilnu montažu u velikim konferencijskim dvoranama i prostorijama za seminare, istovremeno snižavajući troškove kroz upotrebu tehnologije SmartEco, nepostojanje filtera i kontrolu putem mreže.

MH856UST je BenQov prvi Full HD 1080p interaktivni projektor ultrakratkog dosega koji nudi više interaktivnosti i podržava kolaborativno učenje sa opcionim mogućnostima kontrole putem dodira, prstom ili olovkom, kao i dva HDMI priključka koji podržavaju MHL.

BenQ je sajam ISE iskoristio i za objavu izuzetnih poslovnih rezultata: kompanijski udeo na evropskom tržištu projektora je u 2014. narastao na 18,8% – nastavljajući uzlaznu putanju koja traje već šest godina, od 2008., kada je tržišni udeo iznosio 8%.

U segmentu 1080p projektora BenQ je u Europi zauzeo prvo mesto sa zadivljujućim rezultatom od 38,6% tržišnog udela, a prvo mesto zauzima i na tržištu kratkodometnih projektora za obrazovanje, sa udelom od 15,2%. Na svetskom tržištu, BenQ je zadržao vodeću poziciju u segmentu DLP projektora.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,