Bing Chat je sada dostupan u Google Chrome-u i Safariju

Bard – Bing-ov AI chatbot je sada dostupan u Google Chrome-u i Safariju. Kao što je prvi primetio Windows Latest (preko 9to5Google), sada možete da pristupite chatbotu sa Bing.com u oba pregledača.

PCPress.rs Image

Međutim, postoje neka ograničenja za korišćenje Bing Chat-a na Chrome-u i Safariju. Kao prvo, možete da kucate samo upite od 2.000 reči, za razliku od ograničenja od 4.000 reči koje dobijate kada koristite Bing Chat na Edge-u. Vaš razgovor sa četbotom će se takođe resetovati nakon pet okreta umesto 30 i videćete neke dosadne iskačuće prozore koji vas pozivaju da preuzmete Edge.

Pored šireg predstavljanja u različitim pretraživačima, Microsoft je uveo i tamni režim za Bing Chat. Možete da pređete na tamni režim tako što ćete izabrati meni u gornjem desnom uglu Bing Chat-a, a zatim pritisnuti Izgled > Tamno ili Podrazumevano za sistem. Ipak, ne izgleda da je ovo u potpunosti uvedeno.

Do sada je Microsoft svoj chat bot učinio dostupnim samo na Edge-u, što je bilo prilično nezgodno ako ste želeli da pristupite alatu na drugim pretraživačima. I dok možete da koristite Google-ov Bard chatbot u pregledačima koji nisu Chrome, videćete upite da uporedite svoje odgovore sa Bing-om kada koristite Bard on Edge.

Pročitajte i:  Google u 2023. godini prodao 10 miliona Pixel telefona

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,