PC Press Studio

BIZIT 2021 predavači – Miroslav Varga, Martech specijalista, Escape Digital Agency

Na godišnjoj konferenciji BIZIT uvek se trudimo da dovedemo eminentne stručnjake iz oblasti IT-ja i biznisa, koji će i ove godine iz prostorija Kluba Poslanika, u Beogradu, 3. i 4. novembra imati prilike da prenesu svoja znanja i iskustva na zainteresivane posetioce kako live tako i online. Između ostalih imaćete prilike da ponovo čujete Miroslava Vargu, jednog od nekolicine GCT (Google Certified Trainer) u Google Adriatics regiji s velikim iskustvom rada s Ads kampanjama.

PCPress.rs Image

Oni koji su slušali Miroslava Vargu na prošlogodišnjem BIZIT-u znaju da njegova izlaganja nikako nisu suvoparna, a oni koji se još uvek nisu upoznali mogu to da nadoknade i pogledaju izlaganje od prošle godine na ovom linku ili od prethodnih godina na ovom linku, kao i da pogledaju radionicu na ovom linku ne bi li se temeljno pripremili za ovogodišnji BIZIT. Na ovogodišnjem BIZIT-u koji je posvećen borbi za korisnike Miroslav će održati predavanje pod nazivom “Dobio sam bitku za korisnika, a kapitulirao na tržištu”. U svom izlaganju Varga će ukratko pričati i pružati odgovore na pitanja:

  • Znamo li našeg korisnika?
  • Znamo li koga želimo kao našeg korisnika?
  • Znamo li kako ga pridobiti?
  • Koliko nam je važno dobiti bitku za svakog korisnika
  • Želimo li uopšte dobiti bitku za korisnika?

Bitka za korisnika stara je koliko i samo tržište. Ne događa se sada ništa suštinski novo, ali nove su metode, tehnike i mogućnosti koje imamo. I baš su te novotarije često, zbog nerazumevanja ili neznanja, uzrok najvećih problema. Bitku za korisnika lako izgubimo ako izgubimo zdrav razum kao našeg najboljeg saveznika. Ali neretko kompanije u bitki za korisnika izgube rat na tržištu.

Varga će u predavanju prikazati nekoliko stvari na koje često nailazi u praksi, a koje kompanije potpuno pogrešno koriste u nadi da će dobiti bitku za korisnika koristeći sve veću količinu podataka koje su prikupile. Koristiće se primeri uz pomoć Analitike, Google oglasa i matematike.

Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se 3. i 4. novembra u Klubu poslanika ili tamo gde ste vi!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: