Top50 Glas publike

Canyon: Sličice na ključu

Canyon-privezak Slike najbližih u novčaniku odavno su prevaziđene… Poželite nekom da pokažete fotografije dečice, ili jače polovine, ili svog novog automobila, a ono iz novčanika počnu da vam ispadaju novčanice i vizitkarte (ovo govorim iz sopstvenog iskustva).

Mnogo elegantnije je elektronsko rešenje u vidu priveska za ključeve. Još ako je privezak roze boje, kao Canyon DPF15P koji smo testirali, teško da bi mu neko mogao odoleti. Iako na kutiji piše da je to digitalni foto-ram, ipak ga zbog malog, 1,5" ekrana možemo nazvati ramićem. Upravo zbog svoje veličine, pogodan je za nošenje u torbi ili džepu. Na njega staje oko 100 slika, JPEG, BMP ili GIF formata, više nego što bi ijedan novčanik s početka priče mogao podneti. Ono što je bitno jeste da ne morate sami menjati veličinu slika, u trenutku kada ih prebacite preko USB-a, uređaj ih sam podesi na odgovarajuću veličinu niske rezolucije. Na takav način obrađene, fotografije ne budu baš najboljeg kvaliteta, ali veličina ekrana to i ne zahteva.

Privezak se puni preko USB-a, ali ne očekujte previše od baterije – uspećete da izvrtite nekoliko puta slike, pa nazad na punjač. Ali, sigurno ćete moći više puta u toku dana da pregledate i poka\ete najomiljenije slike, što i jeste glavna svrha ovog gedžeta. Takođe, niska cena i atraktivna boja ove spravice svrstavaju je u nezamenljive uređaje za leto i putovanje.

Korisna adresa: www.tehnomanija.rs , www.asbis.rs
Cena: 1.199 – 1.249 dinara

PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,