Doom Eternal dolazi na Xbox Game Pass

Doom Eternal je nastavak popularne Doom franšize iz 2016. godine.

PCPress.rs Image

Sada možete da ubijate demone kad god poželite

Xbox Game Pass je već bio sjajna stvar, a dodavanje Doom Eternal na sve veću listu igara samo ga čini boljim. Borbe u igri su veoma brze i podstiču igrače na agresivnost, nagrađujući vas municijom i zdravljem. Nastavak dodaje blage elemente platformiranja i mogućnost gađanja određenih delova tela za strateškiju igru.

Xbox Game Pass je već dokazao svoju vrednost pretplate zahvaljujući pristupu mnogim sjajnim triple-A igrama. Game Pass će biti još bolji, jer je Microsoft objavio da Doom Eternal dolazi 1. oktobra na konzolu i kasnije ove godine na PC. Ovo su odlične vesti za sve koji još uvek nisu igrali tako sjajan FPS.

Kampanja Doom Eternal-a za jednog igrača biće proširena u DLC-u 20. oktobra pod nazivom The Ancient Gods, iako je nepoznato da li će biti uključena i u Game Pass.

Dodatak Doom Eternal je najnovija vest Bethesde nakon najave da je Microsoft kupio ZeniMax, matičnu kompaniju Bethesda Softworks. Zajedno sa Doom franšizom, Microsoft će posedovati i Fallout, The Elder Scrolls, Wolfenstein i Dishonored. Šef Xbox-a Phil Spencer već je potvrdio da će „dodati legendarne franšize Bethesde u Xbox Game Pass za konzolu i računar“.

Pročitajte i:  Microsoft testira podršku za Android aplikacije na Xbox-u

Izvor: Techspot

Facebook komentari:

Tagovi: , ,