Top50 Glas publike

Dune: Spice Wars omogućava u test fazi i multiplayer mod

Kada se Dune: Spice Wars pojavio tokom dodele nagrada Game Awards 2021, izgledao je kao jedna od najperspektivnijih adaptacija video igara. Ako ste igrali igru na Steam-u u ranoj verziji, sada možete da se radujete borbi oko Arrakisa zajedno sa svojim prijateljima.

Dune: Spice Wars omogućava u test fazi i multiplayer mod

Dune: Spice Wars trenutno na sniženju 20 % na Steam-u

Shiro Games najavio je izdavanje ažuriranja za više igrača Spice Wars-a, omogućavajući vama i još tri igrača da učestvujete u mečevima 2 na 2 ili besplatnim za sve. Ako ne možete da nađete dovoljno prijatelja ili stranaca za igru, igra će ispuniti vaš meč kompjuterskim protivnicima. Kao i kod komponente Spice Wars-a za jednog igrača, možete podesiti težinu svojih AI neprijatelja i faktore kao što su veličina mape, aktivnost peščanih crva i još mnogo toga.

Podrška za više igrača je glavna karakteristika, ali najnovije ažuriranje uključuje nekoliko drugih poboljšanja. Shiro je uveo dodatne događaje u igri i Landsraad rezolucije koje mogu da promene tok vaših igara. Ako još niste pogledali Spice Wars, igra je trenutno snižena na Steam-u za 20%.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: