ERP 2024

Elon Musk razočaran odlukom Billa Gatesa

Jedan auto napravio je juče trzavice na liniji dvojice najuspešnijih izvršnih direktora u SAD-u. Naime, Bill Gates kupio je novi premijum model Porsche Taycan, a Elon Musk je pokazao na društvenim mrežama ogorčenje zbog toga.

Elon musk ljut na Bila Gatesa

Twitter kao bojno polje

U utorak ujutru osvanuo je tvit Elona Muska kojim je pokazao svoje razočarenje zbog toga što je osnivač Microsofta spomenuo da je kupio električni auto Porsche Taycan umesto Tesle. Gates je u intervjuu za YouTube pohvalio električne automobile, i da je to jedan izuzetan sektor koji će pomoći da se smanji količina gasova koji izazivaju efekat staklene bašte. Kompaniju Tesla izdvojio je kao jednu od najbitnijih u tom procesu, koja je pokrenula i druge na razvoj električnih automobila.

Odmah nakon toga rekao da je ipak odlučio da kupi Porsche Taycan, premijum model električnog automobila, u kom izuzetno uživa, i smatra da ima najbolji odnos cena-kvalitet. Upravo zbog ovoga Elon Musk je reagovao napisavši da je Bill Gates pametan čovek, ali da ga razočarava to njegovo skakanje sa “stolice na stolicu”, kako je on to rekao.

Pročitajte i:  Tesla radi na razvoju robotaksija

Izvor: CNN

Facebook komentari: