Top50 Glas publike

Galaxy Tab S stigao i kod nas

Samsung Galaxy S Tab, u verzijama od 8,4 i 10,5 inča od sada je dostupam i na našem tržištu. Aleksandra Aleksic, kompanija Samsung

Zvanično je predstavljen u četvrtak, 21. avgusta, a radi se o Samsungovom najtanjem tabletu do sada sa AMOLED ekranom.

Oba Galaxy Tab S modela imaju Super AMOLED ekran, Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore + 1.3 GHz Quadcore) ili Qualcomm Snapdragon 800 2.3 GHz Quadcore procesor, prednju kameru rezolucije 8MP i zadnju od 2,1MP. RAM memorije je 3GB i 16/32GB interne memorije. Što se baterije tiče, 8,4-inčni model ima bateriju kapaciteta 4,900mAh, a 10,5-inčni 7,900mAh.

Android 4.4 je verzija Androida koja je instalirana na oba modela, a uređaj dolazi sa različitim opcijama povezivanja: Wi-Fi, ili Wi-Fi i LTE. Što se ostalih specifikacija tiče, pogledajte zvanični sajt.

„Galaxy Tab S je jedan od vodećih uređaja u našem portfoliju i predstavlja posvećenost kompanije Samsung različitim potrebama korisnika. Jedan od naših ciljeva je da postanemo broj jedan na tržištu tablet računara, a kreiranjem jednog ovakvog uređaja koji ima moćne performanse, postavljamo visoke standarde u čitavoj industriji”, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija kompanije Samsung Electronics za SEAD region.

Pročitajte i:  ASUS ExpertBook B3000: Mali univerzalac

Samsung Galaxy Tab S__

Galaxy Tab S će biti dostupan u ponudama operatera i na Samsung prodajnim mestima.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,