Google-ova aplikacija Switch to Android sada podržava sve Android 12 telefone

Besplatna iOS aplikacija je dizajnirana da olakša prelazak na Android, prenoseći važne podatke kao što su vaši iPhone kontakti i unosi u kalendar. Google je objavio aplikaciju ranije ove godine, ali je u početku bila ograničena na svoje Pixel uređaje. Podrška za sve Android 12 telefone čini ovu aplikaciju ključnom ako prelazite sa iPhone-a na novi Android uređaj.

PCPress.rs Image

Aplikacija Switch to Android pokreće proces prenosa tako što prikazuje QR kod na iPhone-u, koji zatim skenirate da biste započeli prenos fotografija, video zapisa, kontakata i događaja iz kalendara. Podaci se mogu prenositi bežično umesto da se dva telefona povezuju kablom, ali je kablovska opcija brža i pogodnija za prenos velike količine video zapisa i fotografija.

Aplikacija čak podržava i prenos WhatsApp poruka. Tokom procesa, od vas će biti zatraženo da pokrenete WhatsApp da biste preneli celu istoriju poruka, fotografija i glasovnih poruka.

A ako umesto toga prelazite sa iPhone-a na Android telefon, postoji aplikacija za to. Apple ima sopstvenu aplikaciju Move to iOS koja je dostupna da pomogne korisnicima Android-a da pređu na iOS od 2015.

Pročitajte i:  Brave internet pregledač dobija AI asistenta za Android

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,