BIZIT plus

Google Pixel 8A u svim bojama  

Ostalo nam je mesec dana od Google I/O, gde će kompanija verovatno objaviti svoj novi Pixel 8A telefon. U ovom trenutku, već je bilo dosta rendera, pa čak i nekih snimaka iz stvarnog sveta. A sada, zahvaljujući Android Headlines-u, izgleda da su procurile zvanične marketinške slike uređaja. 

PCPress.rs Image

Ako su tačni, oni pokazuju da Google planira da ponudi Pixel 8A u četiri boje: crnoj, porcelanskoj, plavoj i veoma živopisnoj zelenoj. Svakako je zasićeniji od prigušene „mente“ koju je Google dodao u izbor boja Pixel 8 ranije ove godine. 

Kao i njegov prethodnik, priča se da telefon ima ekran od 6,1 inča, iako još nije jasno da li će dostići 90 Hz ili 120 Hz. 8A i dalje ima deblje okvire od vodećih Pixel 8 i 8 Pro – posebno na dnu. Baš kao i ovi uređaji, pokretaće ga Googleov Tensor G3 čip. 

Priča se da bi ovo mogao biti poslednji Pixel telefon A-serije – barem na neko vreme. Kasnije ove godine očekuje se da će Google objaviti tri verzije Pixel-a 9: Pixel 9, Pixel 9 Pro i Pixel 9 Pro XL. Svi će imati različite veličine ekrana (i cene). Ubacite eventualni Pixel Fold 2, i možda neće biti dovoljno mesta u liniji za 9A. Čak i iz perspektive cena, jednostavno nema mnogo prostora između 7A i Pixel 8 modela koji su stalno u prodaji. 

Pročitajte i:  OpenAI planira da objavi svoj pretraživač

Google-ov I/O 2024 glavni govor je zakazan za 14. maj. U poređenju sa mnogim 8A curenjima, nismo videli toliko u vezi sa Pixel Fold 2, tako da je izvodljivo da bi kompanija mogla da zadrži taj do oktobra kako bi celu premium seriju uskladila sa istim Tensor G4 procesorom. 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *