BIZIT plus

Google TV vodič uživo 800 besplatnih kanala

FAST (besplatna striming televizija podržana reklamama) kanali postaju neizbežni ovih dana i bujaju u popularnosti zahvaljujući kombinaciji poznatih repriza i vesti koje se nude besplatno. Skoro svaki moderni pametni televizor koji kupite će uključivati veliki broj njih. Roku i Amazon su veliki zagovornici. A sada, Google udvostručuje više nego što je već bio na linearnom FAST sadržaju.

PCPress.rs Image

Od ove nedelje u Sjedinjenim Državama, Google TV platforma kompanije dodaje tonu dodatnih FAST kanala. Bez obzira da li gledate sa Chromecast-a ili TV-a koji pokreće softver, videćete da se pojavljuju u narednih nekoliko nedelja.

Google TV je već nudio FAST sadržaj sa Pluto TV-a, ali se sada proširuje na kanale Tubi, Plex i Haystack News. Povrh toga, Google TV dodaje svoje FAST kanale koji se mogu strimovati bez ulaska u aplikaciju.

Google tvrdi da to čini ukupno „preko 800 besplatnih TV kanala od više provajdera na jednom mestu“. Samo shvatite da pod „jednom mestom“ kompanija misli samo na TV vodič uživo; u nekim slučajevima i dalje ćete morati da instalirate i otvorite neke od ovih aplikacija da biste gledali povezane kanale.

Pročitajte i:  Procesor Axion: Google objavljuje svoj prvi CPU baziran na Arm-u

U znak toga koliko je ozbiljno u vezi sa guranjem FAST-a, Google kaže da takođe planira da „dovede novi TV vodič i besplatne kanale na Android TV uređaje koji ispunjavaju uslove kasnije ove godine“ – tako da ovo neće biti ograničeno samo na noviji Google TV softver. Ako imate Nvidia Shield TV ili drugi hardver zasnovan na Android TV-u, mogao bi se pojaviti i tamo.

Za ljude koji odbijaju da plate bilo koju vrstu TV pretplate uživo, FAST programiranje definitivno može biti od pomoći u popunjavanju zastoja kad god ste umorni od Netflix-a, HBO Max-a ili bilo kog drugog velikog strimera.

Ali ako plaćate za YouTube TV, Sling TV ili neku drugu uslugu koja je već integrisana sa vodičem uživo na Google TV-u, ova lavina novih stvari bi mogla da se graniči sa ogromnom. Google kaže da ne postoji način da se FAST sadržaj potpuno sakrije, ali TV kanali uživo iz vaših pretplata će se barem pojaviti iznad njih na vrhu vodiča.

Pročitajte i:  TikTok plaća za unapređenje pretraživanja 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: