ASUS ROG Flow

iPhone 7 stigao u mts!

Dugo očekivani modeli iPhone 7 i iPhone 7 Plus jutros su u mts poslovnici u Beogradu dobili i svoje prve vlasnike u Srbiji. Kao i u drugim gradovima širom sveta, zainteresovani kupci okupili su se u ranim jutarnjim satima ispred mts poslovnice u Knez Mihailovoj ulici i sa nestrpljenjem čekali da zvanično postanu ponosni vlasnici iPhone 7 i iPhone 7 Plus uređaja.

mts-korisnik-ponosni-vlasnik-iphone7

Tačno u 9 časova, u specijalno priređenoj atmosferi, nasmejane hostese poželele su dobrodošlicu kupcima, a prvi koji su dobili priliku da otkriju pun potencijal najnaprednijih modela iPhone-a do sada, bili su mts korisnici koji su na vreme rezervisali nove uređaje putem onlajn porudžbina. Tako je i zvanično otpočela prodaja novih iPhone 7 i iPhone 7 Plus uređaja, pa su oni od sada dostupni u svim mts poslovnicama širom Srbije i to već od 1 dinar uz određene mts postpejd tarife.

iphone7-u-mts-poslovnici

Novi iPhone uređaji imaju unapređene kamere, poboljšane performanse, bolja autonomija i stereo zvučnici. Očekivano, i ekran je poboljšan, a konačno je i iPhone dobio sertifikat koji garantuje otpornost na vodu i prašinu. Izvesno je da će iPhone 7 i iPhone 7 Plus drastično unaprediti najvažnije aspekte iPhone iskustva, a više informacija o samim uređajima i njihovoj ponudi može se pronaći putem mts internet stranice www.mts.rs.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Hakeri objavili novi univerzalni jailbreak alat za iPhone
BIZIT Seminar

Tagovi: , , ,