N Central domination

Juniper Networks Enterprise – idealna rešenja za savremeno poslovanje

Jedna od odlika današnjih razvijenih kompanija svakako je proces decentralizacije, u kojem povezanost ogranaka ima značajan uticaj na funkcionisanje, a samim tim i na opstanak navedenih kompanija. Upravo zbog toga, prema istraživanjima kompanije Clico, specijalizovane za oblasti bezbednosti podataka, umrežavanja informacionih sistema i njihovog upravljanja, na ceni su rešenja koja ne ograničavaju, već pospešuju rad korporativnih mreža, bez obzira na lokacije s kojih zaposleni obavljaju svoja svakodnevna zaduženja.

Održavanje mreže na „okupu”

Enterprise rešenja kompanije Juniper Networks omogućavaju konstantan pristup zaposlenih svim uslugama, s bilo koje lokacije. Pristup ove kompanije zasniva se na uzimanju celokupnih mreža u obzir, a ne njihovih pojedinačnih delova, radi omogućavanja nesmetanog protoka i adekvatne zaštite podataka. Budući da se savremeno poslovanje odvija u location-agnostic okruženju, prirodno je i potrebno da infrastruktura iste ne bude previše komplikovana, da bude konstantna i da može da podrži sve poslovne operacije.

Stoga Juniper Enterprise Framework, koji je ojačan virtuelizacijom i automatizacijom na svim lokacijama unutar mreže, uključujući i cloud, a koji obuhvata branch, data centar i campus okruženja, proizvodi infrastrukturna rešenja koja odlikuju:

  • Jednostavnost ali i dovoljna fleksibilnost, radi podržavanja zahteva rastućeg broja cloud aplikacija i njihovih korisnika – u kombinaciji sa Zero Touch Provisioning-om i lako upotrebljivim interfejsom omogućavaju uvid u operacije na mreži i smanjuju troškove održavanja i njenog funkcionisanja.
  • Sveobuhvatna bezbednost, radi osiguravanja zaštite kroz automatizovane polise za upravljanje svim komponentama mreže, uz redovno ažuriranje interne baze potencijalnih pretnji, u koordinaciji s cloud sistemom za detekciju i prevenciju malvera.
  • Automatizacija i mogućnost programiranja branch, data centar i campus okruženja, radi ubrzanog korišćenja aplikacija i usluga i pristupa njima.
Pročitajte i:  Volvo razvija radarski sistem za unutrašnjost automobila

Zahvaljujući navedenim karakteristikama, Juniper Networks Enterprise rešenja, kao što su SRX Series Services Gateways, EX Series Switches, MX Series Routers i JUNOS Software, omogućavaju kompanijama da na jednostavan i finansijski pristupačan način povežu, obezbede i vode svoje sisteme, pružajući:

  • izgradnju mreže u skladu s potrebama korisnika, s mogućnošću konstantnog unapređenja;
  • integraciju ruterskih, svič i bezbednosnih usluga radi unapređenja funkcionalnosti i dinamičnosti mreže;
  • konstantnu i sveobuhvatnu konekciju u okviru kompanije, koja podrazumeva 99,99 odsto uptime-a mreže, s vremenom oporavka manjim od sekunde;
  • kompletnu zaštitu mreže, aplikacija, podataka i njihovih korisnika od aktuelnih bezbednosnih pretnji;
  • jasan pregled mreže i aplikacija radi mogućnosti primene adekvatnih polisa, te efikasnog upravljanja sistemom.

Rastuća potreba za Enterprise rešenjima

Kako su se kompanije u Srbiji i regionu razvijale, tako je sve više prepoznavana potreba za efikasnim poslovnim rešenjima. Shodno tome, kompanija Clico ne samo da je omogućila dostupnost Juniper Networks Enterprise rešenja u kompletnoj jadranskoj regiji već je pokrenula i svoj competence centar, sačinjen od vrhunskih bezbednosnih inženjera, koji omogućava kompanijama da saznaju sve o umrežavanju sistema i zaštiti podataka, kako o aktuelnim pretnjama i dostupnim rešenjima, tako i o propisima koje je GDPR doneo, a koji su im bitni za nastavak poslovanja.

Pročitajte i:  DuckDuckGo nudi sigurniji mejl servis

 

CLICO misija

CLICO, najveći specijalizovani distributer (s dodatom vrednošću – VAD) mrežnih i sigurnosnih sistema na poljskom i istočnoevropskom tržištu, pomno prati razvoj informacionih tehnologija i procenjuje vrednost globalnih trendova kako bi razumeo potrebe korporativnih sistema i, u skladu s njima, ponudio najefikasnije alate za zaštitu podataka, kao što su HPE Aruba, Arista Networks, Juniper Networks, Forcepoint, Thales, Rubrik, Ucopia, SonicWall, Tufin, Rapid7, A10 Networks, Linkify, Pulse Secure, Mobile Iron.
info@clico.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,