Kishi gejming kontroler dostupan za iPhone uređaje

Kishi, gejming kontroler koji je razvijala kompanija Razer, konačno stiže i za najpopularnije mobilne telefone na svetu – iPhone. Baš kao i verzija za Android, koju je kompanija objavila u junu, i ova verzija ima žičanu vezu i ne treba je puniti. Povezuje se preko Lighting porta, a Razer garantuje “kontrolu na nivou konzole“. iOS uređaji podržavaju prolazno punjenje i korišćenje, tako da možete istovremeno da igrate i punite uređaj.

kishi kontroler stiže na iOS

Kishi kompatibilan sa Apple Arcade

Razer je konačno objavio Kishi gejmin kontroler i za iPhone uređaje. Korisnici će dobiti vrhunsku kontrolu nad igrama, a žičana komunikacija sa uređajem omogućiće vrhunski odziv. U odnosu na Android, i verzija za iOS ima identičan dizajn, iste tastere, analogne palice i D-pad.

Kishi je od starta kompatibilan sa Apple Arcade i može se koristiti za igranje bilo koje moderne igre dostupne na platformi. Njegovo lansiranje dolazi ubrzo nakon što je tehnološki gigant objavio revidirane smernice App Store-a koje bi omogućile usluge strimovanja igara drugih kompanija, poput Google Stadia, Microsoft xCloud, GeForce Now i druge. Neki servisi za sada još uvek nisu dostupni za iOS.

Pročitajte i:  Gadžeti za školovanje od kuće

Šef prodaje i marketinga kompanije Razer, rekao je da se pored cross-play-a, koji se sve više uklapa u svet video igara, Razer Kishi savršeno podešava prema svima. Nudi jednake uslove kao i na računaru svim mobilnim igračima. Uz kompatibilnost za Apple Arcade, vrednost samog uređaja raste jer će biti korišćen kod igranja izuzetno vredne kolekcije igara. Uređaj je dostupan za 99$ na zvaničnom sajtu Razera, ali i na samoj Apple prodavnici, a prodaja počinje od 22. septembra.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:

Tagovi: ,