BIZIT 2022

Koliko biste novca imali danas da ste na vreme uložili u bitcoin

Otkrijte koliko ste mogli da zaradite da ste na vreme uložili u bitcoine. Spremite se za veliko “šta bi bilo kad bi bilo”!

Saznajte koliko ste mogli da se obogatite na Bitcoinu koliko vredi bitkoin ulaganje kriptovalute

Da biste saznali koliko ste mogli da zaradite dovoljno je da posetite stranicu Bitcoin Regret Club posvećenu svim nesuđenim milionerima koji nisu imali hrabrosti/znanja/želje da se na vreme uključe u posao sa bitcoinom. Sve što treba da uradite da biste tužno uzdahnuli pri pogledu na iznos koji ste mogli da imate je da upišete koliko ste bili spremni da uložite i kada ste to razmišljali.

Da ste uložili u bitcoin sad biste bili milioner

Ukoliko vam nije dovoljan pogled na iznos koji ste mogli da imate, tu je i mogućnost da vam se iznos konvertuje u na primer količinu iPhone X telefona ili broj automobila ili jahti. Iznenadićete se koliko ste mogli da budete bogati, samo da ste bili spremni da uložite na vreme. Ali da vam bude lakše uvek je tu kiselo grožđe – vrednost Bitcoin i kriptovaluta će sigurno pasti, a i stručnjaci kažu da će sve to da se raspadne i Bitcoin nije prava valuta.

Pročitajte i:  Država Njujork zabranila rudarenja bitkoina

Ko zna zašto je dobro što niste ušli u taj biznis, sad biste imali problem gde da parkirate helikopter, a i čuvanje jahti zimi je skupo. Vidite da je bolje ovako. Doduše, ako ste uložili na vreme, svaka čast, vi ste vizionar i bogat čovek!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,