Lenovo predstavlja mobilne uređaje TAB3

Kompanija Lenovo je predstavila TAB3 10 Business, Android tablet dizajniran za poslovnu upotrebu, kao i TAB3 7 i TAB3 8, prvu seriju tableta kreiranih za porodičnu upotrebu. TAB3 10 Business kreiran je kao rešenje za kompanije i njihove zaposlene, spajajući mogućnosti i prilagodljivost Android-a 6.0 sa optimizacijom i uslugama koje su najbitnije poslovnim ljudima. Pored toga što u potpunosti podržava operativni sistem Android For Work,tablet sadrži niz bezbednosnih opcija i opcija za šifrovanje koje korisnicima pomažu da svoje podatke na ovim uređajima drže bezbednim

Lenovo TAB3_10 Business

TAB3 10 Business optimizovan je za poslovnu mobilnost, tako što pruža podršku zaposlenima koji su konstantno u pokretu. Prilagođava se brojnim poslovnim potrebama i okruženjima, od konferencijskih sala do fabričkih postrojenja i maloprodajnih objekata. Istraživanja o korisnicima koja je sproveo Lenovo ukazuju na to da je tablet uređaj koji se u okviru jedne porodice najviše deli. Zbog toga su kreirani tablet TAB3 8 i 7 koji podržavaju različite režime upotrebe. Budući da ove uređaje koriste i deca, kreiran je režim korišćenja za dečiju upotrebu sa karakteristikama kao što je prilagodljiv ekran.

Softver i hardver na uređaju TAB3 10 Business optimizovani su za komercijalnu upotrebu zbog sve većeg broja kompanija koje koriste Android tablete kako bi povećali produktivnost zaposlenih.

TAB3 10 Business ima odgovarajući sistem i aplikacije za poslovanje. Tablet koristi platformu Android for Work koja kreira posebne profile za korporativni sadržaj i obezbeđuje bolju zaštitu i lako upravljanje. Pored toga, tablet sadrži produktivne aplikacije Android for Work, Google prodavnicu za korporativne klijente i režim Kiosk koji korisnicima omogućuje da svoj TAB3 10 Business koriste kao interaktivni kiosk. Tablet takođe podržava rešenja za rukovanje učionicom, mestom prodaje i aplikacijom e-Health. TAB3 10 Business može da podnese habanje u raznim radnim okruženjima, zahvaljujući tehnologiji P2i pomoću koje dostiže nivo zaštite IP52od čestica prašine i vlage, a od ogrebotina ga štite stakleni paneli Gorilla Glass 3.

Pročitajte i:  Američko PC tržište u porastu zbog velike potražnje za prenosnim računarima

Bezbedan i jednostavan za rukovanje, TAB3 10 Business koristi softver za šifrovanje, kao i mogućnosti kontrole na daljinu. Kompanija Lenovo opremila je TAB3 10 Business kvalitetnom zaštitom za krajnje korisnike koja štiti poslovne mreže, kao i geotehnologijom koja omogućuje kompanijama da prate uređaje i kreiraju geo-ograde.

Procesor od 1,3 GHz obezbeđuje korisnicima efikasnu i snažnu podršku za obavljanje više zadataka istovremeno. Pored toga, korisnici mogu biti u pokretu praktično celog dana, uz bateriju koja omogućava autonomiju od čak 12 sati, kao i uz brojne „mobilne“ karakteristike kao što je USB za jednostavno povezivanje eksterne memorije, Y i T konektori, RJ45 kablovi i čitači kartica. Pored ovih karakteristika, uređaj ima i opcije kao što su NFC, dual-band AC Wi-Fi, GPS i 4G mreža.

Budući da se poslovni zadaci u velikoj meri mogu razlikovati, od konferencijskih poziva do digitalnih prikaza, TAB 10 business opremljen je izvanrednom grafikom i zvučnim sistemom visokog kvaliteta, zajedno sa full HD IPS ekranom od 10 inča i zaštitnim staklenim panelom Gorilla Glass 3, kao i zvučnicima sa tehnologijom Dolby Atmos. Zadnja kamera od osam megapiksela sa autofokusom, kao i prednja kamera od pet megapiksela, kreiraju kvalitetne fotografije visoke rezolucije.

Pročitajte i:  Američko PC tržište u porastu zbog velike potražnje za prenosnim računarima

TAB3 7 i TAB3 8: Stvoreni za porodicu

Tableti TAB3 7 i 8 kreirani su kako bi porodicama olakšali zajedničko korišćenje ovih uređaja pomoću režima za više korisnika. Za mlađu decu, tablet je opremljen i posebnim režimom za bezbedno pretraživanje interneta kao i mogućnošću da bude ograničen pristup tabletu u određenom periodu ili danima u nedelji. Pored toga, režim za više korisnika omogućuje porodicama da dele tablet, a da ne moraju da dele pozadine, aplikacije i e-mail naloge.

Roditelji koji brinu zbog zračenja, TAB3 7 i TAB3 8 opremljeni su tehnologijom prilagodljivog ekrana koja filtrira svetlost. Ekran može da prilagodi sliku i zvuk u zavisnosti od onoga što korisnik posmatra na ekranu. Takođe, mogu biti podešeni osvetljaj i boje pomoću senzora koji detektuju osvetljenje ambijenta. TAB3 7 i TAB3 8 su prilagodljivi, rade sa Quad-Core procesorima na 1 GHz, imaju prednju kameru od dva megapiksela i zadnju od pet, kao i bioskopsko ozvučenje Dolby Atmos. Dostupni su i sa opcionalnom 4G LTE podrškom za ultrabrzi internet pokretu.

TAB3 7: porodični tablet koji staje u džep

Pročitajte i:  Američko PC tržište u porastu zbog velike potražnje za prenosnim računarima

Kompaktni i šareni TAB3 7 prodaje se sa HD IPS ekranom od 7“ i stvoren je za mlađe korisnike koji vole da provode vreme van kuće. Otporan je na vlagu, što znači da ga korisnici mogu nositi maltene svuda – u kuhinju, na kišu, pa čak i pod tuš, a da ne brinu oko toga da li će im malo vode isprskati tablet.

TAB3 8: Postiže savršen balans između prenosivosti i lakog čitanja

Uz HD IPS ekran od 8“ i dva zvučnika sa prednje strane, poboljšanim dinamičnim ozvučenjem Dolby Atmos,TAB3 8 predstavlja savršenog multimedijalnog saputnika za duga putovanja ili zabavu kod kuće. Ovaj prilagodljiv uređaj prodaje se sa podrškom za više korisnika, tako da oni mogu svoj tablet deliti sa tinejdžerima ili mlađom decom . Kao i TAB3 7, takođe je omogućeno bezbedno pretraživanje interneta, ograničen pristup, kao i režim bezbednog pregledanja za decu.

Izvor: Lenovo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,