Microsoft lansirao Poslovni portal

800px-microsoft_sign_on_german_campus Kompanija Microsfot Srbija lansirala je 25. oktobra Poslovni portal Srbije, kao odgovor na brojne zahteve klijenata i partnera za centralizovanim mestom gde će biti predstavljena rešenja za različite poslovne problem. Cilj portala jeste uspostavljanje veze između krajnjih korisnika i kompanija koje svoja rešenja kreiraju koristeći Microsoft tehnologije i platforme. Korišćenje portala je potpuno besplatno.

Kompanije i firme iz različitih delatnosti na ovom portalu predstavile su svoja poslovna rešenja, zasnovana na Microsoft tehnologijama, kao i benefite koje im je uvođenje ovih tehnologija donelo. Neka  preduzeća smanjila su troškove i povećala produktivnost, neka poboljšala brzinu i efikasnost rada svojih zaposlenih, a zajednički rezultat svih  je veće zadovoljstvo kupaca i partnera.

Poslovni portal Srbije pravo je mesto za sve firme koje nemaju mogućnosti za velike investicije. Uvidom u poslovna rešenja koja se nalaze na portalu i koja su pojedine firme već primenile, kompanije mogu uštedeti i vreme i novac koji su potrebni za planiranje daljeg poslovanja.

Za sve informacije, posetite http://www.msbusiness.rs/

Facebook komentari:
Pročitajte i:  GoPro: Kada mali postanu veliki
SBB

Tagovi: , , ,