ERP 2024

Otpakovane Quest 3 VR slušalice

Neko je već otpakovao VR slušalice koje su gotovo sigurno Meta’s Quest 3, iako bi uređaj trebalo da se pokrene tek negde na jesen.

PCPress.rs Image

Uređaj dolazi u smeđoj kutiji i možete videti da osoba koja snima raspakivanje izvlači slušalice i dva Touch Plus kontrolera. Sve izgleda baš kao ono što je Meta pokazala kada je najavila slušalice u junu.

Nije baš šokantno da je Meta možda već pripremila završne kutije za uređaj. Nove VR slušalice koje izgledaju kao Quest 3 nedavno su se pojavile u bazi podataka FCC-a, što znači da su odobrene za prodaju u SAD, tako da se Meta verovatno sprema da ih uskoro izbaci. Kompanija je takođe obećala da će podeliti više detalja o slušalicama na svom Meta Connect događaju koji počinje 27. septembra, to izgleda kao glavno mesto za objavljivanje pojedinosti o izdavanju uređaja.

Ovo nije prvo visokoprofilno curenje Quest slušalica. Otprilike mesec dana pre nego što je objavljen prošlog oktobra, Meta Quest Pro se pojavio na slikama i video snimcima. Uređaj je očigledno ostavljen u hotelskoj sobi.

Pročitajte i:  Apple Vision Pro: Apple-ova vizija VR-a

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,