Pet novih Steam igara koje verovatno niste primetili

Svakodnevno se na Steamu objavi otprilike dvanaest novih igara. 

PCPress.rs Image

Pripremili smo listu 5 najboljih PC igara koje možete trenutno da igrate

I dok smatramo da je to dobra stvar, razumljivo je da može biti teško držati korak. Potencijalno uzbudljive igre lako mogu da prođu neprimećene među ovim novitetima, osim ako ne pregledate svaku igru koja se pojavi na Steamu. Ako vas ništa ne zainteresuje ovog vikenda, pripremili smo listu najboljih PC igara koje možete trenutno da igrate.

“Super 56” 

Datum izlaska: 12. oktobar 

Razvojni tim: Onion Soup Interactive

Kao što naziv sugeriše, “Super 56” sadrži 56 mini-igara, a cilj je da ih sve završite pre nego što potrošite sve živote. Sve igre su dizajnirane oko jednog tastera, i žanrovi variraju širom spektra: tu su šareni 2.5D platformer, psihodelična kopija Dooma, trkačka igra kartova, pa čak i očigledna kopija Ace Attorney igre. Pola zabave je otkrivanje nove mini-igre i smeh zbog očiglednih referenci na igre iz prošlosti. Svaka sesija izazova nudi igre u različitom redosledu, a brzina svih igara raste kako napredujete kroz sesiju. Igra ima globalne liderborde, predmete koji mogu menjati pravila svake sesije i bezobrazno korišćenje CRT shadera. 

Pročitajte i:  Sledeći DLC Final Fantasy XVI uskoro 

“Kovčeg Andyja i Leyley” 

Datum izlaska: 13. oktobar 

Razvojni tim: Nemlei

Ovo je avantura iz ptičije perspektive o dvojcu kanibala. Razvojni tim je opisuje kao “šetajuću avanturu s laganim zagonetkama” i prati Andrewa i Ashley Graves, brata i sestru u ranim dvadesetim godinama. Ovaj bratski odnos opisuje se kao “izuzetno toksičan”, i to ne samo zato što ubijaju i jedu ljude. Važno je napomenuti da “Kovčeg Andyja i Leyley” nije namenjen deci niti slabim srcima. Trenutno je dostupan kao Early Access verzija, a prva epizoda je deo ove verzije, sa više epizoda koje će biti dodate u narednim mesecima.

“Submachine: Legacy” 

Datum izlaska: 14. oktobar 

Razvojni tim: Mateusz Skutnik

Ako vam je avantura o kanibalima previše izazovna, evo nešto konvencionalnije. “Submachine: Legacy” se dešava u “podzemnom svetu potopljenih mašina”, i mnogo zagonetki se tiče popravljanja tih bizarnih objekata. Kao i u ranijoj avanturi Mateusza Skutnika “Slice of Sea”, sve je ručno crtano, a mirna i melanholična muzika pruža meditativnu atmosferu.

“Manny’s” 

Datum izlaska: 13. oktobar 

Razvojni tim: Bonemeal Productions

Pročitajte i:  Helldivers 2 - Steam igrači i PSN nalog 

Ova horor igra iz prvog lica u retro stilu ima sjajan zaplet: ono što na prvi pogled deluje kao obična priča o preživljavanju dobija preokret kada se otkrije da pusto ostrvo ima potpuno funkcionalni restoran brze hrane. I ne samo to, već radnici u tom restoranu se čini da ne shvataju da se njihova situacija razlikuje od uobičajene. Oh, i “menadžer” je glas iz dubine koji naređuje. Ako volite horor sa tamnim humorom i nadrealnim elementima, ovo je verovatno najbolja od igara koje su izašle prošle nedelje. Ima čak mini-igru pecanja.

“Rungore” 

Datum izlaska: 12. oktobar 

Razvojni tim: Your_Mom’s_HP, RavenJm

Lansiran u Early Access prošle nedelje, “Rungore” je rogue-like igra bazirana na kartama, s fokusom na kršenju svih pravila. Ne samo da je tempo mnogo brži nego kod drugih igara tog žanra (pomislite na “Slay the Spire” ili “Loop Hero”), već vam omogućava da radite zaista čudne stvari, kao što je igranje 100 karata odjednom. Zašto ne? Igra sadrži 15 igrivih heroja, isto toliko nivoa, i “meta napredovanje koje nije neugodno”. “Rungore” će ostati u Early Accessu do pet meseci dok razvojni tim dodaje mnogo novih stvari, uključujući nove heroje, nivoe i NG+.

Pročitajte i:  Manor Lords: Video igra koju svi žele

Izvor: Pcgamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,