ERP 2024

Procureli novi detalji o Samsung Galaxy S9

Kako se bliži dan predstavljanja novog Samsung Galaxy S9 modela, tako sve više stižu nezvanične informacije o specifikacijama i izgledu novog telefona. 

PCPress.rs Image

Po starom dobrom običaju, curenje informacija o novom modelu telefona eksponencijalno se povećava kako se približavamo zvaničnom predstavljanju. Ovo predstavlja jedan vid promocije proizvoda kako bi se pričalo o njemu pred izlazak, jer svi želimo da saznamo više ukoliko je to “nezvanično”. Samsung Galaxy S9 nije izuzetak pa tako u poslednje vreme informacije “cure na sve strane”. Ovog puta informacije su stizale iz više izvora.

Nove Samsung Galaxy S9 fotografije i specifikacije

Ono što do sada znamo je da će modeli S9 i S9+ imati nekoliko opcija što se tiče boje, biće tu i 3D emodžija (slično kao iPhone X), a jasno je i da će fokus promocije biti na kamerama i kvalitetnu fotografija i videa. Najnovije informacije, koje je otkrio nemački Winfuture, donele su nove zvanične rendere telefona. Telefon je prikazan u više boja, kao što možete da vidite ispod.

Pročitajte i:  Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom - vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

PCPress.rs Image

Fotke potvrđuju da će telefon imati stereo zvučnike, a pretpostavlja se da će postojati i dve zadnje kamere od 12 MP na većem S9+ modelu. Sa prednje strane će se nalaziti kamera od 8 MP.  Dizajn telefona nije preterano promenjen u odnosu na S8, a najveća promena je postavljanje senzora za otisak prsta na poleđinu, ispod kamere. To nisu sva curenja koja su se desila u poslednja 24 sata. Prazniku otrivanja nezvaničnih informacija pridružio se novinar Evan Blass poznat po curenjima. On je otkrio novu boju telefona, titanium sivu:

Trenutno se praktično zna sve o novom Samsung Galaxy S9 modelu. Novi flegšip će imati superiorni hardver, a koristiće se i nova legura od koje će biti napravljeni novi telefoni. Ako vam sve to nije dovoljno, tu je i video koji prikazuje Samsung Galaxy S9, kako biste u potpunosti znali šta vas očekuje. Zvanično predstavljanje se očekuje 25. februara na Mobile World Congress-u u Barseloni.

Pročitajte i:  Excel opcija Paste Special

Izvor: Winfuture

Facebook komentari: