N Central domination

PUBG konačno dobio novu mapu

Kao što smo već najavljivali u ranijim vestima, PUBG je radio na novoj mapi, prvoj posle dugo vremena za verziju PUBG Mobile. Tako će ova igra konačno dobiti svoju ekskluzivnu mapu posle dve godine, koliko već postoji.

pubg dobio novu mapu

Mapa po imenu Livik

Korisnici Android i iOS operativnih sistema od danas mogu da provere novu Livik mapu u PUBG Mobile igri. S tim što je prostor ograničen na 4 kvadratna kilometara, Tencent kaže da bi većina borbi trebalo da traje oko 15 minuta, što je čini savršenom mapom za kratke sesije igranja. Igrači imaju priliku da pronađu nova oružja i vozila koja su dostupna samo na ovoj mapi.

Tokom ograničenog vremena, biće dostupno i specijalno “eksperimentalno” vatreno oružje razbaceno po mapi. Oni će se uklopiti u arhetipove na koje su igrači već navikli, ali imaće izmenjena imena, ikone i obloge. Takođe će moći da prave veću štetu nego uobičajeno, što će igračima omogućiti veliku prednost tokom meča.

Livik nije prvi pokušaj da Tencent dodaje ekskluzivni sadržaj u PUBG Mobile. U oktobru je kompanija dodala likove iz filma “Walking Dead” na određeno vreme. Ono što je najbitnije jeste da će za ovu igru i dalje biti kreirani ekskluzivni sadržaji. Iako nema značaj poput Fortnite-a, PUBG Mobile je veliki izvor prihoda za Tencent. Prema nedavnom izveštaju, prihodi kompanije od igre do sada su dostigli oko tri milijarde dolara.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: