ERP 2024

Samsung Galaxy Note 8 ima problem sa baterijom?

Nakon što je Note 7 bukvalno nestajao u plamenu, sve nade su bile upućene u novi model Samsung Galaxy Note 8. Delovalo je da ovog puta neće biti neprijatnih iznenađenja, međutim stižu prve žalbe.

Samsung Galaxy Note 8 telefon cena fotografija specifikacije

I dok se još uvek situacije ne mogu porediti sa Galaxy Note 7 problemima, ne može se reći da Note 8 nema svoje. Internetom se šire žalbe korisnika da su im telefoni jednostavno “umrli” nakon što bi se baterija skroz ispraznila. Iz nekog razloga, telefoni su jednostavno odbijali da se aktiviraju nakon punjenja baterije koja se prvobitno otišla na 0%.

Koliko je ozbiljan Samsung Galaxy Note 8 problem sa baterijom?

Nije još uvek najjasnije na koji način istrošena baterija utiče na rad samog telefona, ali već postoje teorije. S obzirom da su se na telefone žalili Amerikanci, veruje se da je problem vezan za Snapdragon čipset koji je ugrađen u modele koji se prodaju u SAD. S druge strane, teoretiše se da je možda problem u softveru s obzirom da je prijavljeno da telefon prikazuje da se telefon puni, iako se ništa ne dešava.

Pročitajte i:  Galaxy AI je stigao — upoznajte Samsung svet uz fenomenalan poklon paket

PCPress.rs Image

Za sada nije jasno da li je reč o par izolovanih slučajeva ili je u pitanju značajan tehnički problem. Ukoliko je reč o softverskoj greški verujemo da će ubrzo bez velike pompe izaći update koji eliminisati problem. Ono što je jasno je da Samsung neće dozvoliti novi skandal jer bi to definitivno sahranilo poverenje u Galaxy Note seriju. Da su svesni toga može videti po njihovom zvaničnom saopštenju:

Samsung ozbiljno shvata sve pritužbe, primili smo samo mali broj prijava korisnika koji bi mogli biti povezani sa punjenjem i na žalost to je sve što trenutno možemo da kažemo na ovu temu.

Ako ste ponosni korisnik Note 8 modela, preporučujemo vam da ne rizikujete da baterija ode na 0% i nećete imati problema. Samsung Galaxy Note 8 je bez sumnje trenutno najbolji Android fablet na svetu, pa je i logično što se našao na našoj listi najboljih gedžeta u 2017. U narednim danima svakako očekujemo više informacija, u zavisnosti od toga da li je reč o izolovanom slučaju ili nekom većem problemu.

Pročitajte i:  TECNO Spark 20 Pro - Iskustvo koje nadmašuje očekivanja

Izvor: SamMobile

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,