Sony planira da 13. juna u SAD lansira obnovljenu PlayStation Plus

Sony ima za cilj da 13. juna lansira svoje obnovljene PlayStation Plus nivoe u Americi. Sony cilja na datum lansiranja prvo na tržištima u Aziji (sa izuzetkom Japana) 23. maja, nakon čega sledi lansiranje u Japanu 1. juna, lansiranje u Americi 13. juna i lansiranje u Evropi 22. juna. U Evropu stiže nedelju dana kasnije.

PCPress.rs Image

Sony je prvi put najavio nove nivoe u martu, sa premium opcijama koje nude pogodnosti kao što su pristup kolekciji igara za preuzimanje ili strimovanje i mogućnost igranja klasičnih PlayStation, PS2, PS3 i PSP igara. (Nažalost, ako želite da igrate retro igre, moraćete da platite za najskuplji nivo.)

Evo opisa PlayStation Plus nivoa kada su prvi put najavljeni:

  • PlayStation Plus Essential — uključuje pristup za više igrača, dve igre za preuzimanje mesečno, popuste i skladište u oblaku za čuvanje igara. Po ceni od 9,99 dolara mesečno ili 59,99 dolara godišnje.
  • PlayStation Plus Ektra — uključuje sve što je u Plus Essential-u i pristup katalogu do 400 PS4 ili PS5 igara. Po ceni od 14,99 dolara mesečno ili 99,99 dolara godišnje.
  • PlayStation Plus Premium — uključuje sve pogodnosti Essential i Ektra, sa dodatnih 340 igara koje uključuju PS3 naslove koji se mogu strimovati i neke originalne PlaiStation, PS2 i PSP igre. Dostupne su i vremenski ograničene probe igara. Po ceni od 17,99 dolara mesečno ili 119,99 dolara godišnje.
Pročitajte i:  Sony želi da PlayStation ekskluzive dolaze ranije za PC

Kada se lansiraju novi nivoi, PlayStation Nov, koji nudi kolekciju PS4, PS3 i PS2 koje možete instalirati ili strimovati na PS5, PS4 ili PC, „više neće biti dostupan kao samostalna usluga“, poručuju iz Sony – ja.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,