Starbucks u Beogradu se otvara u aprilu

Kako saznaje Blic, Starbucks se otvara u aprilu, što znači da uskoro kreće slikanje uz šolju kafe i deljenje po društvenim mrežama. Da li ste i vi nestrpljivi?

Starbucks se otvara u aprilu

Nakon najava da se Starbucks u Beogradu otvara u martu, otvaranje je kako se čini ipak pomereno april. Lokacija ostaje ista, reč je o tržnom centru Rajićeva koji se nalazi u centru grada u Knez Mihailovoj ulici. Kao što je poznato, Starbucks je svetski poznati kafe lanac koji će morati da se izbori sa beogradskom konkurencijom.  Stanovnici Beograda su poznati po ispijanju kafe, ali isto tako umeju da budu izbirljivi, što se može videti po neuspehu Costa Coffee lanca.

Starbucks u Beogradu stiže na više lokacija

Kako prenosi Blic, Starbucks u Beogradu se otvara narednog meseca, tačnije 15. aprila. Kako se navodi, to će biti prvi korak u širenju ovog lanca u Srbiji. Već se otprilike znaju i naredne lokacije, pa se tako već govori o lokacijama kao što su aerodrom Nikola Tesla, Terazije, Knez Mihailova, kao i novi još uvek u izgradnji tržni centri.

Veruje se da će se otvoriti bar još 10 kafea, a da će se gledati i lokacije van Beograda. Sigurno će se više znati nakon zvaničnog otvaranja prvog kafea. Starbucks u proseku otvori dve prodavnice dnevno, u svom lancu u ovom momentu ima preko 28.000 prodajnih objekata širom sveta. Zastupnik Starbucks-a u Srbiji je kompanija AmRest Holdings SE, najveći operater restorana u centralnoj Evropi.

UPDATE: Starbucks je otvoren 16. aprila, saznajte OVDE sve o otvaranju.

Izvor: Blic

 

 

Facebook komentari: