BIZIT 2022

Predstavljen Supernova kablovski operater

Specijalnim događajem u Beogradu je zvanično predstavljen Supernova kablovski operater. Iako je reč o novom brendu, moguće je da ste već korisnik njegovih usluga.

kablovska televizija internet supernova

Supernova je brend koji je nastao spajanjem kablovskih operatera Kopernikus Tecnology, Radijus Vektor i AVkom. To znači da su dosadašnji korisnici ovih operatera automatski od 1. aprila prešli na Supernova pakete usluga televizije, interneta i fiksne telefonije.

Zahvaljujući ovom spajanju kupljenih kompanija u jedan brend, Supernova već ima više od 300.000 korisnika širom Srbije. Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija Grupe Vladimir Lučić izjavio je na predstavljanju brenda da se nada da će korisnici prepoznati kvalitet ponude. Kako kaže gospodin Lučić, korisnici će imati na raspoalganju više od 200 televizijskih kanala (od čega 50 u HD formatu), kao i veoma brz internet do 120 Mb/s. Takođe je naglašeno da će cene paketa biti veoma pristupačne.

Supernova kablovski operater je deo Telekoma Srbije

Lučić je ukazao da je brend dobio ime Supernova po fenomenu koji se retko dešava u svemiru, a što se tiče telekomunikacija, napravljen je rekord u brzini preuzimanja i konsolidacije telekomunikacionog operatera:

“Jedinstvenom ponudom će se značajno doprineti razvoju interneta i multimedije na tržištu, a ovo je, takođe, i početak stvaranja novog Telekoma Srbije, kako u regionu, tako i u svetu“

Novi kablovski operater će biti jedinstven na tržištu po tome što će imati i Arena i Sport Klub kanale, što nije moguće kod konkurencije. Supernova je pripremila promocije za nove korisnike – prvih šest meseci cena usluga će biti 1 dinar mesečno.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,

4 thoughts on “Predstavljen Supernova kablovski operater

 • 20. June 2019. at 21:50
  Permalink

  Postovani ako ste zanteresovani za trosenje novca , zivaca i vremena na pravom ste mestu. Super nova vam sve to nudi u jednom paketu , imate ugovor nemate internet i televiziju , odlicno nije ih ni briga placate uredno racune odlicno jer u suprotnom ima da vam iskljuce i internet i televiziju koju fala bogu vec i onako nemate jer ako neplatite ima da vas tuze . Prvi koraka ka resenju problema jeste poziv prijave kvara gde uredno dobijate informacije da kvar samo sto nije otklonjen i da budete samo jos malo strpljivi ,ipak se rokovi postuju ali tek kada prodje kisa jel kao sto i sami znate nije u redu da iko radi kada pada kisa jer ih to ometa pri radu a i nije bezbedno inace kvar poznat zamena rutera (ruter se inace nalazi u kuci ). A kada vec izgunite poprilicno vremena i zivaca i pitate kako jos mozete da kontaktirate sa nadleznima koji ipak imaju vise informacija dobicete idealan savet , postovani mozete im pisati na sledeci mejl vrlo su azurni pri odgovorima ( ljubazan operater koji vas nijednog trenutka nije slusao kada ste rekli i prijavili da nemate pristup internetu ) . A treci savet istog vec ne tako ljubaznog operatera jer ste mu postavili pitanje na koje nema pametan odgovor a ni vise strpljena jeste da pisete nadleznima kada vam stigne internet , naravno opet nije slusao ni sebe a ni vas jer vi zelite da saznate kad ce vas problem biti resen a on vam na to ponudio da saznate tek kada dobijete internet . Sve u svemu od vas se ocekuje i preporucuje da imate rezervni internet i televiziju dok nestigne signal super nove televizije do vas .

 • 1. June 2019. at 13:39
  Permalink

  operater u st pazovi, katastrofa, slika cas ima cas nema . protok interneta spor. targo je i danas super, ali steta sto se polako gasi. nema smetnji, net super slika super ali malo programa. kako ga niko ne preuzme. steta

 • 1. May 2019. at 00:17
  Permalink

  Najskuplji i najgori kablovski operater supernova u Srbiji… kvalitet usluga i komunikacije ubedljivo 0! Supernova loš izbor!

 • 2. April 2019. at 19:52
  Permalink

  Bitno je da ima 50 pinkovih kanala, ne hvala

Comments are closed.