Top50 Glas publike

Telegram dodaje video editor i kreativnije alate

Veliko ažuriranje Telegrama obezbedilo je video editovanje u aplikaciji za razmenu poruka, navodi se u nedavnom postu na blogu. Korisnici mogu da dodaju animirane stikere u video, zajedno sa nekoliko drugih novih funkcija.

PCPress.rs Image

„Najmoćniji editor fotografija koji će se implementirati u aplikaciji za razmjenu poruka“, kako ga je Telegram opisao, sada se može koristiti za unošenje različitih izmena u video. Korisnici mogu da poboljšaju kvalitet video zapisa u dva dodira ili ručno da podese parametre poput brightness i saturation. Može da se crta preko video zapisa pomoću paintbrush alata i zumiranja za preciznost. Animirani stikeri se takođe mogu dodati na video snimke i fotografije, a fotografije brzo postaju GIF sa dodatkom animiranog stikera.

Telegram je takođe poboljšao svoj GIF panel, uključujući novi trending odeljak, emoji tabove, brže vreme učitavanja i tab za nedavno korišćene GIF-ove. Ostala ažuriranja olakšavaju organizovanje četova u foldere i čišćenje aplikacije za Android korisnike. Ova najnovija runda ažuriranja usledila je nakon što je Telegram u aprilu najavio sigurne grupne pozive.

Pročitajte i:  Ruski hakeri ukrali preko 50 miliona lozinki

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,