Telenor: Izašao prvi broj magazina “Kontakt”

ilu_kontaktPrvi broj revijalnog magazina “Kontakt”, koji na jednom mestu ima sve informacije u vezi sa Telenorovim uslugama, kao i aktuelne vesti i priče iz svakodnevnog života u Srbiji, od danas je dostupan svim Telenorovim korisnicima i zainteresovanim građanima.

U prvom broju magazina čitaoci će biti informisani o najnovijim muzičkim hitovima za mobilni telefon, rezultatima testiranja Samsung Galaxy sa platformom Android, kao i parkovima u Beogradu u kojima mogu da koriste besplatni Telenor Internet. U redovnoj rubrici Intervju, Hans Ola Urstad, šef misije OEBS-a u Srbiji, priča kako je upoznao Srbiju vozeći motor, a u magazinu se nalazi i tekst koji opisuje koje su to banje i rekreativni centri u kojima bi bilo prijatno provesti jesen.

Priča o ženi koja je u godini svetske ekonomske krize uspela da izgradi uspešno preduzeće može da se pročita u delu koji se bavi svakodnevnim životom u Srbiji, dok je u rubrici o gradovima putopisna reportaža o Somboru. Magazin pruža brone savete od toga kako se hraniti zdravo uz brzi životni ritam do načina na koji je moguće postati šampion ulične košarke. Poseban deo namenjen je korisničkim uslugama Telenora i odgovorima na pitanja korisnika.

Pročitajte i:  Samsung Maintenance Mode omogućava zaštitu podataka tokom popravke

Besplatan primerak magazina biće dostupan svakog prvog u mesecu u prodajnim objektima Telenora i kod ovlašćenih dilera.

“Velike kompanije u Evropi i svetu, kao što su Ikea, Loreal, Audi, imaju korisničke magazine, kao besplatnu vrstu publikacije koja nadograđuje odnos kompanije i korisnika. Telenor je pokrenuo magazin u kome su objedinjene važne informacije iz sveta telekomunikacija sa zanimljivim vestima iz različitih oblasti, i koji će biti dostupan svima”, rekao je Marek Slačik, glavni i odgovorni urednik magazina i izvršni direktor marketinga i prodaje u Telenoru u Srbiji.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,