ASUS Zenbook

Top 50: Kom servisu smo najviše verovali u 2018?

Budući preduzetnici ili oni koji su na početku imaju prilike dosta toga da saznaju i online, a PC Press tradicionalno organizuje dodelu nagrada za najbolje onlajn stvari Top 50. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2017. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji poslovni i društveni servisi pobedu je odneo sajt hbogo.rs koji predstavlja čisto zadovoljstvo. Hiljade sati najzanimljivijih filmova i serija iz najnovije svetske produkcije na raspolaganju vam je za gledanje kad god poželite i na kom god uređaju poželite – neophodan je samo Internet. HBO GO je sada i samostalan servis, pa novajlije mogu besplatno da ga probaju mesec dana, a nakon toga, za 799 dinara možete da gledate istovremeno dva stream-a na nekim od pet registrovanih uređaja (televizor, PC, tablet, smartfon). Uređaji se lako prijavljuju i odjavljuju iz browser-a na sajtu hbogo.rs ili iz Android ili iOS aplikacije. Ugovorne obaveze nema, pa u bilo kom trenutku možete da otkažete ili nastavite korišćenje servisa. U okviru ove kategorije izdvojili su se i sajtovi: mcloud.rs, netfilm.tv, poslovi.infostud.com i startit.rs.

Pročitajte i:  Reklame i loše igre s interneta

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Zato nam šaljite svoje predloge ovde jer samo tako možemo da budemo sigurni da će nagrade otići u prave ruke, to jest onima koji su ih zaista zaslužili.

Do novog druženja, u videu ispod ili na zvaničnom YouTube kanalu PC Press-a, možete pogledati snimak sa prošlogodišnje dodele:

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , , , ,