BIZIT 2022

Top 50: Kom servisu smo najviše verovali u 2018?

Budući preduzetnici ili oni koji su na početku imaju prilike dosta toga da saznaju i online, a PC Press tradicionalno organizuje dodelu nagrada za najbolje onlajn stvari Top 50. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2017. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji poslovni i društveni servisi pobedu je odneo sajt hbogo.rs koji predstavlja čisto zadovoljstvo. Hiljade sati najzanimljivijih filmova i serija iz najnovije svetske produkcije na raspolaganju vam je za gledanje kad god poželite i na kom god uređaju poželite – neophodan je samo Internet. HBO GO je sada i samostalan servis, pa novajlije mogu besplatno da ga probaju mesec dana, a nakon toga, za 799 dinara možete da gledate istovremeno dva stream-a na nekim od pet registrovanih uređaja (televizor, PC, tablet, smartfon). Uređaji se lako prijavljuju i odjavljuju iz browser-a na sajtu hbogo.rs ili iz Android ili iOS aplikacije. Ugovorne obaveze nema, pa u bilo kom trenutku možete da otkažete ili nastavite korišćenje servisa. U okviru ove kategorije izdvojili su se i sajtovi: mcloud.rs, netfilm.tv, poslovi.infostud.com i startit.rs.

Pročitajte i:  Istraživanja pokazuju da preko 50% tinejdžera koristi internet konstantno

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Zato nam šaljite svoje predloge ovde jer samo tako možemo da budemo sigurni da će nagrade otići u prave ruke, to jest onima koji su ih zaista zaslužili.

Do novog druženja, u videu ispod ili na zvaničnom YouTube kanalu PC Press-a, možete pogledati snimak sa prošlogodišnje dodele:

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , ,