BIZIT 2022

Xiaomi sprema Black Shark 2 gejming telefon

Xiaomi je ušao na gejming tržište u aprilu ove godine sa Black Shark telefonom, a lansiranje tog uređaja je usledilo nakon što je kompanija investirala u Black Shark Technology. Proizvođač navodno već radi na sledećem Black Shark modelu. Za sada su poznate samo fotografije, te detalji koji su u vezi sa dimenzijama, displejem, te kapacitetom baterije.

PCPress.rs Image

Na fotografijama može da se vidi dizajn koji je sličan prvom Black Shark telefonu, samo što je sistem kamera ovoga puta postavljen vertikalno, te se senzor za otisak prsta nalazi na zadnjoj strani. Novi model takođe sadrži i one-touch Shark taster, koji je izgleda tu da ostane. Prema podacima, displej će imati iste dimenzije kao i kod prethodnog modela (5,99 inča), a baterija isto tako nije promenila kapacitet od 4,000 mAh. Ono što će se razlikovati je to što će novi model biti nešto duži, te će kućište imati veću debljinu.

PCPress.rs Image

Eksperti upozoravaju da bi listing za navodno novi dizajn mogao da se odnosi samo na budžetsku verziju prvog Black Shark modela, a ne na njegovog naslednika, pa se više detalja očekuje u narednom periodu.

Pročitajte i:  Gejming nije povezan sa blagostanjem i zdravljem igrača

PCPress.rs Image

Izvor: GSM Arena

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,