Cove

Zaposleni u Twitteru se vraćaju u kancelarije od 15. marta

Nakon Googla Twitter je zatražio od svojih zaposlenih da se vrate u svoje kancelarije od 15. marta.

PCPress.rs Image

Ponovno otvaranje centralnog biroa za cenzuru, neki bi rekli

Pad broja zaraženih znači povratak u kancelarije širom sveta. Twitter je nakon Googla sledeća tehnološka kompanija koja ukida rad od kuće. Danas je izvršni direktor Parag Agraval zamolio zaposlene u Twitteru da se vrate u kancelarije do 15. marta. Od sredine marta sve kancelarije će biti otvorene a zaposleni imaju prilike da rade sa mesta sa kojeg se osećaju bezbedno. Opcija rada od kuće je i dalje otvorena ali zaposleni koju budu dolazili u kancelarije imaće veće benificije.

„Dok se ponovo otvaramo, naš pristup ostaje isti. Gde god se osećate najproduktivnije i kreativnije tamo radite, čak i ako to uključuje mogućnost rada od kuće zauvek. Kancelarija svaki dan? Može i to. Neki dan od kuće neki iz kancelarije? Naravno.“ – napisao je Agraval.

Twitter je istakao probleme sa kojima se kompanija suočava od kada zaposleni rade od kuće tokom poslednje dve godine. On je ukazao da će naredni period biti pun izazova za zaposlene, ali da od njih očekuje da budu proaktivniji i da se prilagođavaju.

Pročitajte i:  Meta, Google, Twitter obećavaju da će se bolje boriti protiv lažnih vesti kako EU bude sve stroža

Svi zaposleni će uskoro dobiti detalje o logistici, datumima, bezbednosnim merama i načinu na koji će kompanija poslovati. Takođe se zahvalio svima na dosadašnjim naporima.

Izvor: Indiatoday

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: