ERP 2024

Apple i MLS – striming fudbala 1. februara

Apple i Major League Soccer će 1. februara 2023. pokrenuti svoju namensku uslugu striminga fudbala, MLS Season Pass, objavio je Apple. Usluga će koštati 14,99 USD mesečno tokom sezone ili 99 USD za celu sezonu, a ako imate pretplatu na Apple TV Plus, možete je dobiti jeftinije za 12,99 USD mesečno ili 79 USD po sezoni.

PCPress.rs Image

Uz MLS Season Pass, možete gledati uživo svaki meč regularne sezone, sav plej-of i Kup Liga bez prekida. Servis će takođe ponuditi „ekskluzivnu emisiju u vezi sa mečevima uživo“ koja zvuči mnogo kao NFL RedZone: ideja je da navijači „navijači nikada neće promašiti uzbudljiv gol ili odbranu“, a takođe će sadržati „ponovne igre, najzanimljivije tačke i analiza.” Moći ćete da gledate utakmice preko Apple TV aplikacije.

Apple-ov blokbaster ugovor sa MLS traje 10 godina. Da bi pomogli u promovisanju partnerstva, svih 29 klubova u MLS-u imaće Apple TV zakrpe na dresovima u drugoj boji. Redovna sezona MLS-a počinje 25. februara, a tokom uvodnog vikenda sve utakmice će biti dostupne besplatno.

Pročitajte i:  Meta, Microsoft, X i Match Group protiv Apple-a 

Sportovi uživo postaju sve važnije bojno polje za kompanije za striming kao način da se kupci podstaknu da nastave da plaćaju svoje usluge. Amazon je sada ekskluzivni dom fudbala u četvrtkom uveče kao deo 11-godišnjeg ugovora, na primer, i dok Netflix još nije uskočio u sportove uživo, činjenica da zaranja prste u vodu za prenos uživo bi mogla biti naznaka šta sledi. Apple je navodno jedan od vodećih kandidata za dobijanje prava na NFL Sunday Ticket, i već planira da se poveže bliže fudbalu sponzorisanjem emisije Super Bowl sledećeg februara.

Izvor : TheVerge

Facebook komentari: