BIZIT 2020: Ostalo još dva dana za prijavu!

Za prijavu na ovogodišnju sedmu po redu BIZIT konferenciju ostalo je još samo dva dana! Kapacitet za prisustvo uživo je popunjen, pa vas pozivamo da nam se pridružite online, a možete se prijaviti ovde! Na ovom najvećem poslovnom događaju ove jeseni kao i uvek okupljamo najznačajnije stručnjake i lica domaćeg IT-ja. Sve o primeni savremenih poslovnih rešenja i daljim smerovima razvoja u svetlu nove digitalne realnosti možete saznati 4. i 5. novembra u Klubu poslanika u Beogradu, kao i putem online stream-a, svuda gde ste vi! Šta sve možete očekivati na konferenciji saznajte iz kompletne agende ovde!

PCPress.rs Image

Prvi dana konferencije – 4. novembar

Uvodno izlaganje Prof. dr. Dejana Šoškića će nas upoznati sa ekonomskim okolnostima u kojima ćemo živeti i poslovati naredne godine. Zatim će ekskluzivno Arie van Bennekum, ko-autor trendovskog bestselera Agile manifesto govoriti o prevođenju poslovnih procesa u Agile format, i benefitima ove tranzicije. U nastavku, kroz niz stručnih predavanja predstavnika uglednih tehnoloških kompanija, upoznaćemo realna i dostupna rešenja za upravljanje poslovnim procesima, odlučivanje i kontrolu u cilju podizanja efikasnosti i konkurentnosti. Posebno će biti zanimljive panel diskusije o E-commerce poslovanju i o spremnosti banaka da kroz jednostavne i ekonomične digitalne servise pomognu oporavak privrede i izlazak iz krize.

U popodnevnim sesijama će biti puno reči o efikasnim bezbednosnim rešenjima, o čuvanju i upravljanju podacima i kontinuitetu poslovanja. Na samom kraju prvog dana konferencije Dejan Cvetković, globalni šef prodaje u kompaniji Microsoft, govoriće o razvoju poslovanja usmerenog na potrebe kupaca.

PCPress.rs Image

Drugi dan konferencije – 5. novembar

Započeće stručnim predavanjima o projektovanju i izgradnji infrastrukturnih sistema, izgradnji Data centara, poslovanju u Cloud-u, kao i o integracijama postojećih rešenja sa naprednim Smart i Safe konceptom. Potvrđujući tezu da su zaposleni najveće blago svake kompanije, uslediće blok predavanja posvećen razvoju timova. Prepodnevni program će završiti panel diskusijom o bezbednosti poslovanja, uz širok obuhvat poslovnih procesa.

U popodnevnim sesijama ćemo od vrhunskih predavača, stručnjaka iz oblasti biznis dizajna i marketinga, čuti puno zanimljivih priča o poslovnim procesima koji povezuju sve faze poslovanja od proizvodnje do prodaje i koji se jednostavno zovu marketing, pri čemu ćemo govoriti o svemu samo ne o oglašavanju.

I kao „šlag na BIZIT torti“ na samom kraju konferencije u panelu „Najlepše je kod kuće“ biće reči o učenju, radu i zabavi od kuće, što je zaista naša nova realnost barem za narednih godinu dana. Iza toga će uslediti svečano zatvaranje konferencije, program kakav do sada niste videli na BIZIT-u.

Program plus – Svi online učesnici će tokom redovnog programa, za vreme pauza, imati priliku da učestvuju na video sastancima sa predavačima, da neobavezno ćaskaju međusobno ili pogledaju ekskluzivno pretpremijeru najboljih delova filma „Galaksija – računar koji je odbio da umre“. I to nije sve, za 6. novembar uveče planirana je velika online žurka u kojoj su svi pozvani da učestvuju i diskutuju o utiscima sa BIZIT-a, kontaktiraju sa predavačima, urednicima PC Pressa-a i organizatorima konferencije.

PCPress.rs Image

Paneli

Tokom dvodnevnog programa biće održane četiri panel diskusije – po dve svakog dana. Interesantne diskusije, odlični sagovornici i nadasve zanimljive teme će definitivno biti fokus ovogodišnje manifestacije.

  • E-commerce: spas od katastrofe: Svi smo svesni kolika je vrednost elektronske trgovine, što je naročito pokazano u vremenu pandemije, koja nikako da prođe. Online trgovina je postala neophodnost. U ovom panelu će učestvovati Ivan Tanasković, Head of E-Commerce, Planeta Sport, Zorana Milidrag President of eComm Association Serbia, te Nikola Mehandžić Direktor poslovnog razvoja za tržišta Zapadnog Balkana, Mastercard, moderator: Zorana Milidrag
  • Bankarstvo je neophodno, a banke?: Drugi panel prvog dana će se pozabaviti pitanjem koliko su nam banke uopšte potrebne i kako uopšte posluju u eri korone. Da li zaista moramo da idemo na šaltere, koje sve usluge možemo dobiti bez odlaska u banku, kako se same banke prilagođavaju…Naši gosti su Nataša Rađenović Živanović, Menadžer CRM i Data Science, OTP Banka, Kristijan Lazić, IT ekspert, te Vladimir Vasić, Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije, moderator: Kristijan Lazić
  • Pazi da je bezbedno: Prvi panel drugog dana je rezervisan za večitu temu čiji značaj samo raste s razvojem informacionih tehnologija. Sajberbezbednost, bezbednost podataka, informatička bezbednost u širem smislu, bekap i njegov značaj – sve su to neprolazne teme, a noviteti na tom polju su itekako dobrodošli. Naši sagovornici su: Miloš Ivanović, Blinking, Dejan Grubić, Territory Manager at Veeam, Darko Šehović, Specijalista za bezbednost informacija, Udruženje banaka Srbije, Slobodan Stanković, vlasnik i direktor, Vesimpex., moderator: Dejan Ristanović, glavni urednik PC Press-a
  • Najlepše je kod kuće: Rad od kuće je definitivno u modi, i mnogi su ga zdušno pozdravili. Međutim, pokazuje se da takav rad ima i svoje mane, baš kao i prednosti. Šta sa učenjem od kuće? Možemo li prilagoditi nastavu u našim školama i na našim fakultetima ovakvom vidu obrazovanja? Šta se radi na ovom polju i kakva su sve rešenja na raspolaganju? Na ove teme razgovaramo sa: Zoran Labrović, Endava, Vladimir Marković, Digital Transformation Manager, Comtrade System Integration, Katarina Marković, HR direktor, Roaming Grupa, Nikola Rokvić Muzičar, CEO & co-founder, YouBox, Jasmina Nikolić CEO Agile Humans, te Prof. dr Milo Tomašević, dekan ETF Beograd, moderator: Jasmina Nikolić

PCPress.rs Image

Radionice

  1. Boris Vukić, sa Adižes instituta, će govoriti o nečemu o čemu se inače ne govori puno – pojavi mobinga usmerenom od zaposlenih ka rukovodiocima. On to naziva Gnibom, a o čemu se radi možete ispratiti u njegovoj radionici koja će biti održana prvog dana konferencije.
  2. Power BI zalogajčići naziv je radionice koju organizuje naš veliki prijatelj, dugogodišnji saradnik i autor bloga Excel kuhinjica Slavko Vujnović. On će nam kroz praktičnu radionicu otkriti mnoge tajne ove poslovne alatke.

Zašto registracija?

Premda će veći deo programa moći da se gleda besplatno putem našeg sajta i drugih kanala komunikacija/društvenih mreža, samo registrovani učesnici će moći da prate celokupan program i interaktivno učestvuju, postavljaju pitanja, takmiče se u nagradnom kvizu i osvoje jednu od vrednih nagrada iz nagradnog fonda u kome su telefoni, TV uređaji, monitori, poklon vaučeri Planete sport, kao i da prate dodatni program. Bez registracije neće biti moguće učestvovati u Zoom diskusijama, koje su predviđene za oba dana manifestacije, postavljati pitanja, upoznavati se sa drugim učesnicima i ostvarivati kontakte.

Ovde se možete upoznati sa detaljnom Agendom za 4. i 5. novembar. Pridružite nam se na najvećem poslovnom događaju ove jeseni.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: