BIZIT 2022

Facebook administratori mogu da direktno odgovaraju na Instagram poruke

Usred izveštaja da Facebook želi da objedini svoje aplikacije za razmenu poruka, pri čemu poseduje najpopularnije, sada je dozvolio administratorima Facebook stranica da odgovore na svoje Instagram poruke direktno iz inbox-a stranice. To bi im olakšalo da komuniciraju sa svojom publikom na dve platforme koje poseduje Facebook.

PCPress.rs Image

Novost je objavljena u saopštenju za javnost vezano za Facebook Communities Summit, koji je održan u prisustvu više od 400 lidera zajednice u Menlo Park-u, sedištu kompanije. Facebook je najavio nekoliko ažuriranja proizvoda kako bi im pomogli da nastave sa izgradnjom svojih zajednica na najvećoj platformi društvenih mreža na svetu.

Nove funkcije uključuju dodatne alate za formatiranje postova i načine za upravljanje grupama kao što je kako da informišete člana kada krše pravila. Pokrenut je i pilot program koji omogućava grupama i brendovima da sarađuju, dovodeći pretplatničke grupe do više partnera.

Pored toga, administratorima stranice je sada dozvoljeno da odgovore na Instagram Direct Messages iz svog Facebook Page inbox-a. Ovo bi moglo da bude odskočna daska za poboljšanu integraciju između Facebook-ovih usluga, kao što je nedavno objavljeno. Ima smisla da Facebook omogući ovo korisnicima jer osigurava da će potrošiti dodatno vreme na samoj Facebook stranici.

Pročitajte i:  Nova Instagram mapa podseća na Google Maps

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,