Top50 Glas publike

Getlokal mobilna aplikacija za iOS i Android

950x950Jedan od najpopularnijih regionalnih sajtova za preporuke potrošača Getlokal.com odnosno njegov srpski ogranak Getlokal.rs pokrenuo je besplatnu mobilnu aplikaciju namenjenu svim korisnicima Android i iOS mobilnih uređaja.

Getlokal mobilna aplikacija kao i veb sajt getlokal.rs svim korisnicima u Srbiji i regionu omogućava jednostavnu pretragu lokalnih mesta kao što su restorani, kafići, pozorišta, apoteke, bankomati, benzinske pumpe, butici, tržni centri, saloni lepote i sve ostale uslužne delatnosti, pružajući im sve potrebne informacije o tim mestima (adresa, kontakt, lokacija na mapi, fotografije proizvoda…).

Pored informacija o mestima, Getlokal aplikacija korisnicima nudi mogućnost čitanja preporuka korisnika koji su već koristili proizvode i usluge koje te firme nude, ali i mogućnost ocenjivanja i pisanja mišljenja i preporuka za te firme/mesta.

Getlokal™ mobilna aplikacija je lokalni vodič baziran na preporukama običnih ljudi što ga čini pouzdanim izvorom informacija o popularnim mestima za izlazak, restoranima sa kvalitetnom hranom, dobrim mestima za odmor, najboljim salonima za lepotu, kvalitetnim uslugama… Android aplikaciju možete preuzeti ovde dok se aplikacija za iOS nalazi na sledećoj adresi: http://itunes.apple.com/ro/app/getlokal/id563521118

Pročitajte i:  3 Android aplikacije kradu bankovne informacije putem snimanja ekrana — uklonite ih što je pre moguće 

Aplikacija omogućava pretragu po zadatom pojmu, odabranim kategorijama i preporučenim mestima u blizini korisnika a rezultati pretrage predstavljeni su kroz informacije o mestima, fotografije objavljene od strane korisnika, ocene i preporuke korisnika kao i interaktivne mape putem kojih se vrlo lako može pronaći najbliži put do željenog mesta. Getlokal koristi geolokacijski servis koji omogućava prikaz lokalnih rezultata u blizini korisnika odnosno prikaz najrelevantnijih podataka.

Pored informacija o mestima, getlokal aplikacija omogućava pregled svih aktuelnih događaja u okruženju (žurke, koncerti, predstave, manifestacije) ali i objavu događaja koje korisnik želi da predstavi drugima.

Getlokal aplikacija koristi bazu od preko 200000 mesta/firmi u Srbiji sortiranih u 27 kategorija a svaka firma može potpuno besplatno preuzeti svoj profil i direktno komunicirati sa korisnicima odnosno potrošačima.

Getlokal je trenutno prisutan u Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji i Srbiji a do kraja godine se planira pokretanje sajtova u još nekoliko zemalja regiona.
U Srbiji, getlokal.rs je pokrenula kompanija Yellow Pages kao članica Getlokal grupe.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,