Google donosi Magic Eraser

Google je najavio da funkcija Magic Eraser, koja je pokušala da automatski ukloni neželjene delove slike i debitovala sa Pixel 6, više neće biti ekskluzivna za telefone sa svojim prilagođenim čipovima. Počevši od danas biće dostupan pretplatnicima na Google One koji koriste aplikaciju Google fotografije na Android-u ili iOS-u, kao i „svim korisnicima Pixel-a“.

PCPress.rs Image

Magic Eraser, kao i funkcija „Camouflage“ koja vam omogućava da smanjite zasićenost potencijalno ometajućih objekata u pozadini umesto da ih potpuno izbrišete sa slike, dolazi sa bilo kojim nivoom Google One plana. Ako imate Pixel, uopšte nećete morati da imate plan da biste ga nabavili.

Google kaže da takođe dodaje funkcije za uređivanje kao što je HDR efekat za video snimke i ekskluzivne stilove za uređivanje kolaža za pretplatnike na Google One i korisnike Pixel-a. Google navodi da bi moglo proći nekoliko nedelja pre nego što svi dobiju pristup novim funkcijama za uređivanje fotografija.

Ovo nije prvi put da Google dodaje funkcije u One – ljudi koji su pretplaćeni na premium nivoe takođe dobijaju pristup VPN usluzi koja se može koristiti na računarima i iPhone uređajima, kao i na Android telefonima (i koja je uključena u Pixel 7 i 7 Pro bez dodatnih troškova). Kompanija je takođe dala pretplatnicima pristup drugim dodatnim funkcijama za uređivanje fotografija, kao što su fokus u boji i pametni predlozi.

Pročitajte i:  Google: Malver zloupotrebe API je standardna krađa tokena, a ne problem API-ja

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,