Google i novi Android robot logo

Google osvežava način na koji izgleda logotip Androida i reč, kako je izvestio 9to5Google — i možda ste već primetili jedno od tih ažuriranja.

PCPress.rs Image

Možda očigledniji redizajn dolazi do Android robot logo, koji počinje da se pojavljuje u 3D-u u zvaničnim Google marketinškim materijalima. Google je koristio gomilu verzija 3D glave u svom Google I/O 2023 ključnom govoru, a kompanija je izgleda spremna da ih prikaže u različitim bojama i teksturama umesto samo u standardnoj Android zelenoj. 9to5Googleov članak ima galeriju nekoliko drugih primera, uključujući glave 3D Android robot logo na CES-u i u Google oglasima.

Ali nije samo Android glava ta koja se menja: stvarna Android oznaka takođe počinje da izgleda malo drugačije, a najveća promena je veliko „A“ na prednjoj strani. Možete videti novo pismo u ovom Android oglasu koji je uočio 9to5Google.

Google je potvrdio da pravi neke promene. „Mi prikazujemo neke elemente našeg novog identiteta brenda na različitim površinama, uključujući naš štand na CES-u ranije ove godine i druge materijale za kampanju kao što su digitalni i baner oglasi“, rekao je Google u izjavi za 9to5Google. „Imaćemo više da podelimo u narednim mesecima. Pretpostavljam da to znači da ćemo videti više uz zvanično izdanje Androida 14.

Pročitajte i:  Meta & Google radi na AI ugovorima sa holivudskim studijima

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,