Halo 2: Anniversary stiže 12. maja za PC

Microsoft je objavio da će 12. maja konačno izaći Halo 2: Anniversary, u okviru Halo: Master Chief Collection kampanje. Biće dostupan na Steamu, Microsoft Storeu i Xbox Game Pass PC.

halo 2 uskoro remaster

Remasterizovana verzija Halo 2

Halo 2 je prvi put objavljen na Xboxu, 2004. godine. Nova HD verzija uključila je redizajn vizuelnih i audio efekata. Nova verzija omogućiće korisnicima da prelaze napred-nazad sa originalne grafike na nove vizuelne sadržaje u režimu kampanje. Halo 2: Anniversary je prvi izašla kao deo glavne kolekcije za Xbox One tokom 2014. godine. Kompilacija je sadržala Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST i Halo 4. Tokom 2019. godine izašao je i Halo: Reach.

U 2020. godini Microsoft planira da doda u preostale igre u ovaj paket. Halo 2 je postao jedna od najuticajnijih igara svoje generacije, kada je u pitanju online igranje. Bila je to jedna od prvih veoma popularnih web igrica za više igrača na mreži, čime je postala jedan od vodećih naslova na kojima je Microsoft radio. Radila je 6 godina nakon objavljivanja i ostala popularna među igračima. Kolekcija Master Chief dostupna je za PC po ceni od 39,99 dolara. Takođe ćete moći i posebno da kupite Halo 2: Anniversary po ceni od 9,99 dolara, ili da ga preuzmete putem Xbox Game Pass za PC.

Pročitajte i:  Evo prvog pogleda na novu igru Perfect Dark 

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , ,