HBO Max objavio stotine klasičnih filmova za strimovanje

HBO Max je objavio da će u svoju listu filmova za strimovanje dodati i klasične holivudske filmove. Za sada ova lista broji više stotina filmskih ostvarenja.

hbo max klasični filmovi

Filmovi Warner Media grupe

Dolaze nam lepe vesti za sve ljubitelje klasičnih holivudskih ostvarenja. HBO Max je objavio da će se na njihovoj listi za strimovanje naći i stotine ostvarenja iz produkcije Warner Media, ali i drugih studija. Tako će korisnici moći da strimuju: Čarobnjak iz Oza, Gone with Wind, Građanin Kejn, King Kong i mnoge druge filmove. Za sada se najavljuje da neće svi klasici odjednom biti dostupni, ali će se baza popunjavati postepeno. HBO Max biće lansiran 27. maja za 14,99 dolara mesečno.

Kada bude objavljen, ovaj striming servis imaće u bazi više od 700 filmova. Neki od tih filmova biće blokbasteri, poput DC (Dark Knight, Batman VS Superman), ali i Matrix trilogija. Nije jasno koliko će biti ekskluziva za HBO Max, i te informacije još uvek neće biti dostupne javnosti. Klasični filmovi smatraju se podjednako važnim kao i nove serije i emisije, tako da će ovaj servis biti dom serije Friends (skoro su napustili Netflix), Sopranovi, Seks i grad, kao i Igre prestola. Kada servis krene sa radom, planira se postepeno dopunjavanje lista filmova i serija.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: