HP proširuje ponudu konvergentnog storidža

HP je proširio ponudu konvergentnog storidža HP 3PAR StoreServ sistemom koji zahvaljujući upotrebi flash memorije daje izuzetne performanse i nisku latenciju bez kompromisa sa izdržljivošću neophodnom u poslovnom okruženju, navodi se u saopštenju ove kompanije.

HP 3PAR StorageServ “Organizacijama je nemoguće da se efikasno bave nepredvidivim troškovima ako upravljaju raznorodnim storidž silosima”, rekao je David Scott, viši potpredsednik i generalni direktor, Storage Division, HP. “Uz 3PAR StoreServ i StoreOnce inovacije, korisnici dobijaju najbolja rešenja za nove zahteve uz zadržavanje jednostavnosti koja omogućava zadovoljavanje različitih potreba bez kreiranja novih storidž silosa.”

HP 3PAR StoreServ 7450 Storage sistem pruža više od 500.000 ulazno-izlaznih operacija u sekundi uz vreme reakcije od 0,6 milisekundi.Posebni algoritmi prilagođeni flash memoriji dinamički prilagođavaju granularnost čitanja i snimanja podataka kako bi se smanjila latencija i ubrzao prenos podataka. Pored toga, HP 3PAR Priority Optimization softver garantuje performanse za specifične poslove i unapređuje opštu produktivnost.

Brz povraćaj investicije u HP 3PAR StoreServ 7450 Storage sistem daje hardverski ubrzano sabijanje podataka koje za do 50 odsto smanjuje neophodan prostor bez degradacije performansi. Podaci se automatski snimaju istovremeno na sve raspoložive resurse što povećava brzinu rada, balansira opterećenje sistema i produžava životni vek flash memorije.

Pročitajte i:  Najbolji proizvodi 2021. godine 1/8 - Prenosni računari

Nove funkcije dodate u HP 3PAR StoreServ osnažuju poslovnu bezbednost naprednom enkripcijom podataka koja će zdravstvenom, finansijskom i državnom sektoru omogućiti da zadovolje zakonske propise. HP 3PAR Peer Persistence je aktivan klaster koji obezbeđuje neprekidan rad data centra. HP predstavlja i novi StoreFabric, 16-gigabitnu SAN infrastrukturu koja eliminiše uska grla u protoku podataka i maksimizuje performanse sistema sa flash memorijom.

HP StoreOnce VSA pokreće se kao virtuelna mašina na postojećim, standardnim serverima, što eliminiše potrebu za nabavkom posebnog hardvera. Pored toga, HP StoreOnce VSA traži i do 50 odsto manje prostora, a troši do 70 odsto manje energije.

HP StoreEver MSL6480 Tape Library omogućava dugoročnu zaštitu podataka, pokreće se sa malo prostora, a brzo se proširuje i pruža vodeće performanse, veličinu i gustinu – do 60,4 TB na sat i 3,5 PB po biblioteci.

Ponudu konvergentnog storidža dodatno integriše novi HP Data Protector 8 bekap softver. Korisnici sada mogu zaštititi svoja okruženja sa do 1 trilionom jedinstvenih imena fajlova, što je više nego 100 puta više u odnosu na konkurenciju.

Pročitajte i:  HP Latex štampači R serije: Jedino pravo hibridno rešenje za štampu iz rolne i na pločastim materijalima

Cene i dostupnost
• HP 3PAR StoreServ 7450 Storage sistemi su dostupni po početnoj ceni od 99.000 dolara
• HP 3PAR Priority Optimization softver će biti dostupan u junu
• HP StoreOnce VSA će biti dostupan od 22. jula po ceni od 3.500 dolara za kapacitet od 10 TB.
• HP StoreEver MSL6480 Tape Library je dostupan po početnoj ceni od 30.000 dolara.
• HP Data Protector 8 je dostupan po početnoj ceni od 1.238 dolara.

Svi proizvodi su dostupni širom sveta preko HP autorizovanih partnera.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

One thought on “HP proširuje ponudu konvergentnog storidža

Comments are closed.