BIZIT 2022

Igrajte Tetris i zaradite

Trenutno je u toku ponovno masovno preuzimanje igre Tetris, a sve to zbog novih svakodnevnih takmičenja koja ovu igru pretvaraju u šou uživo. Ideja je da Tetris Primetime, kako je nazvan ovaj pohod, predstavi balans između esporta i iskustva uživo. Svake večeri igrači mogu da osvoje svoj deo nagradnog fonda od 5.000 dolara. Aplikacija inače dobija i nove modove, uključujući i battle royale.

igrajte tetris i zaradite

Ideja da Tetris bude zauvek popularan

Kako je rečeno od strane organizatora, ideja je da Tetris zauvek bude popularan. Da to bude igra koja traje godinama, sa modovima koji se prilagođavaju svim trendovima. Tetris Primetime će biti emitovan sedam dana sedmično, a svakodnevno će se održavati turnir u 19.30h po lokalnom vremenu, temeljeno na istraživanjima iz više svetskih gradova poput Ouklenda, Perta, Moskve, Berlina, Lodona, Njujorka i Los Anđelesa. Primetime će biti dostupan u 16 zemalja na početku, i to u: SAD, Kanada, Velika Britanija, Nemačka, Irska, Španija, Švajcarska, Belgija, Švedska, Norveška, Južna Afrika, Rusija, Čile, Australija i Novi Zeland, sa ukupno milion dolara nagrade u prvoj godini emitovanja. Ono što sve zajedno povezuje jeste domaćin, kao video komponenta koja igru pretvara u televizijsko takmičenje.

Ovaj šou imaće i svog domaćina, novozelandskog glumca Millena Bairda, a TV format biće poput ESPN-a, samo rezervisan za Tetris. Razvojni tim najavljuje i sličnosti sa igrom Fortnite, da će tokom vremena izlaziti nadogradnje koje će sve impresionirati. Bitno je napomenuti da je igra dostupna za besplatno preuzimanje za Android i iOS.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: