BIZIT 2022

Kad poželite bolji hosting: Plus Hosting

Plus Hosting je firma iz Novog Sada koja uspešno posluje od 2010. i od tada neprestano raste. Tokom više od osam godina rada, iz malog tima Web hosting entuzijasta, izrasli su u prepoznatljivo ime na domaćem tržištu!

PCPress.rs Image

 

Sada u ponudi imaju širok spektar usluga, uključujući registraciju domena, Web hosting, reseller hosting, VPS i dedicated servere, što ih čini jednim od prvih izbora hosting partnera kako za velike, tako i za male korisnike.

Za Plus Hosting tržište je čulo uglavnom zbog njihove vanredno posvećene podrške. Response time je veoma kratak, a rešavanje korisničkih problema ne podrazumeva puko održavanje hosting platforme, već pomoć u poslovanju. Pre svega, tu je besplatna usluga migracije sajtova koju korisnicima nude u okviru zakupa paketa. Međutim, Plus uvek daje više i izlazi u susret korisnicima koliko god je to moguće.

Ukoliko sajt ima problema s radom koji nisu vezani za samu infrastrukturu, podrška čini sve što je u okvirima njihove moći da sajt optimizuju i osposobe za kvalitetan rad. Ovo je usluga koja se retko sreće u svetu hosting‑a, a cene inženjeringa su veoma pristupačne.

Pročitajte i:  Comtrade Distribution: Zaštita podataka sa IBM storidž sistemima

Mnogi korisnici shared hosting usluga u poslednje vreme sreću se s problemom da njihovi provajderi više ne podržavaju starije verzije PHP‑a u kojima su rađeni njihovi sajtovi ili aplikacije. Usled ažuriranja infrastrukture na nove verzije PHP‑a, korisnici su primorani da svoje prezentacije ispravljaju ili rade iznova. U Plus‑u, podešavanje PHP verzije klijenti mogu samostalno da rade korišćenjem opcije „PHP selector“ i biraju PHP verziju prema potrebi, od 4.9, preko 5.6, do najnovijih 7.2 i 7.3.

PCPress.rs Image

Pored ovih prednosti, standardna ponuda hosting‑a podrazumeva i aplikaciju za brzu instalaciju WordPress‑a, kao i ostalih popularnih aplikacija koje se sve mogu instalirati na klik. Uz hosting paket dobija se i besplatan SSL sertifikat i backup koji se radi na nedeljnom i mesečnom nivou.

Ukoliko se bavite izradom Web aplikacija, kod Plus‑a smo pronašli veoma interesantnu ponudu Reseller paketa koji su zasnovani na WHM/cPanel platformi, pa su veoma jednostavni za korišćenje. Ovi paketi daju mogućnosti da hostujete sve vaše klijente na jednom mestu, a da fizički razdvojite njihove naloge i aplikacije na zasebne cPanel pakete formirane u skladu s vašom ponudom.

Pročitajte i:  Algotech: Tri decenije pokretanja inovacija, rasta i razvoja

Plus tim voli dobar izazov – njihovi visokokvalifikovani stručnjaci pronaći će rešenje čak i za najsloženije probleme, a u isto vreme nadgledati kompletnu infrastrukturu i pomagati klijentima putem telefona, chat‑a ili e‑mail‑a.

Stabilna infrastruktura, pristupačne cene, prijatna i uvek dostupna tehnička podrška koja je postala prepoznatljivi deo brenda – na to su veoma ponosni. To su samo neke od stvari koje čine Plus Hosting posebnim.

Korisna adresa: www.plus.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,