ePlaneta

Novi 301. broj magazina PC Press na kioscima i u digitalnoj čitaonici!

Na kioscima blizu vas, kao i u digitalnoj čitaonici, možete pronaći 301. broj magazina PC! Možete ga pronaći u našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, gde je objavljeno najnovije izdanje časopisa PC #301.

PCPress.rs Image

Glavna tema našeg magazina jeste moderna bežična tehnologija – Wi-Fi 6. Dokle smo stigli, kako to u praksi funkcioniše, koji je koncept koji stoji iza ove tehnologije. Naravno, izmerili smo performanse i dali veoma iskrene zaključke i savete vezano za usvajanje novog bežičnog standarda – da li to vredi, u kojoj meri i za koji tip korisnika. Među biznis temama dominira CRM, odnosno upravljanje odnosa sa klijentima.

Naravno, tu je i mnoštvo zanimljivih uređaja koje smo testirali. Među njima se naročito ističu sveži novajlija Honor 70, novi adut popularnog proizvođača u srednjoj klasi, nesvakidašnji ASUS Zenbook Space Edition, laptop napravljen u slavu 25-godišnjice odlaska prvog ASUS laptopa u kosmos (adekvatno stilizovanog i ukrašenog), dva vrhunska Huawei mobilna uređaja – nesvakidašnji Mate Xs 2 preklopni telefon, kao i odlični MateBook X Pro laptop, te realme i Motorola telefoni srednje klase. Najzad, analizirali smo inovacione potencijale IT sektora, diskutovali o sve većem uticaju TikTok društvene mreže, te posvetili dužnu pažnju senzaciji današnjice – James Webb teleskopu, koji je bukvalno otvorio pogled na (bez)brojne zvezde naše galaksije.

Pročitajte i:  Kako maksimizirati performanse vašeg računara bez nadogradnje hardvera

I ne zaboravite – 9. i 10. novembar su rezervisani za našu BIZIT konferenciju, koja će se ovog puta održati u Crowne Plaza hotelu!

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Možete nas pronaći i putem Android (Google Play) i iOS (AppStore) aplikacija.

Kompletan spisak prodajnih mesta na kojima možete pronaći naš magazin se nalazi ovde!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,