BIZIT plus

Objavljeno novo ažuriranje Meta Horizon Worlds

Meta novo izdanje Horizon Worlds će olakšati blokiranje i prijavljivanje drugih korisnika koji ne igraju dobro. Novo izdanje v124 za društvenu platformu metaverse omogućava igračima da brzo pristupe funkcijama isključivanja zvuka, blokiranja i izveštavanja u meniju za pauzu korisnika. Da bi pristupili bezbednosnim kontrolama, korisnici mogu da pređu preko natpisne pločice druge osobe dok pauziraju. Pojaviće se prečica da ih isključite, blokirate ili prijavite.

PCPress.rs Image

Meta takođe dodaje nove tutorijale unutar bezbednosnih podešavanja kako bi naučio korisnike kako da koriste bezbednosne kontrole platforme, uključujući postavljanje ličnih granica, kontrolu jačine zvuka, promenu režima glasa, isključivanje zvuka, pa čak i ispitivanje sa drugima da uklone nekoga. Unošenje pauze takođe sada omogućava korisnicima lakši pristup podešavanjima zvuka i profila.

Novo izdanje dolazi dok se Meta sprema da Horizon Worlds odvede van VR-a i u ruke potencijalno miliona ljudi sa novom verzijom za mobilne uređaje. Čini se mogućim da bi Meta mogla više da priča o tome na svom sledećem Meta Connect događaju 27. septembra. Događaj će uključivati glavnu reč Mark Zuckerberga, a tokom emisije očekuje se da će kompanija otkriti više detalja o novom Meta Quest 3, koji je već raspakovan.

Pročitajte i:  Google, Apple, Meta i druge velike tehnološke kompanije pridružuju se američkom savezu radi unapređenja AI

Izvor: TheVerge

Facebook komentari: