BIZIT plus

Otvorena beta verzija MultiVersusa se gasi

Warner Bros. Games gasi otvorenu beta verziju MultiVersusa pre potpunog izdanja za početak 2024. Otvorena beta za besplatnu igru Super Smash Bros. biće skinuta van mreže 25. juna.

PCPress.rs Image

Dok je MultiVersus oflajn, još uvek možete da igrate u sobi za obuku i lokalne utakmice i možete da koristite sve likove i kozmetiku u igri koju ste otključali. Svaki napredak koji ste već napravili preneće se kada igra ponovo bude dostupna 2024. Ali nećete moći da dobijete povraćaj novca zbog zatvaranja, prema stranici sa čestim pitanjima, što bi moglo biti frustrirajuće za igrače koji su potrošili novac na igru koju uskoro neće moći da igraju na mreži mesecima.

Zbog otvorene beta verzije, „imamo jasniji uvid u ono na šta treba da se fokusiramo, posebno na ritam sadržaja novih likova, mapa i režima da bismo vam pružili više načina da uživate u igri, zajedno sa ažuriranim mrežnim kodom i više poboljšanja za povezivanje, ” Tony Huynh, izvršni direktor i suosnivač MultiVersus programera Player First Games, napisao je u postu na blogu. „Takođe ćemo preraditi sistem napredovanja na osnovu vaših povratnih informacija i tražiti nove načine da se povežete sa prijateljima u igri.”

Pročitajte i:  Sledeći DLC Final Fantasy XVI uskoro 

MultiVersus je prvi put lansiran u julu 2022. i iako je bio prilično popularan za početak, njegov broj igrača je od tada opao. Nadamo se da vreme van mreže daje programerima malo prostora za disanje da naprave ubedljiviju igru, ali s obzirom na to da su stvari u poslednje vreme bile teške za mnoge igre sa servisima uživo, Player First Games čeka teška bitka.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari: